Vinn Macbook Pro hos Casumo 7-11 maj

Vinn Macbook Pro mellan den 8-11 maj hos Casumo. Det är ett lotteri och alla som gör en insättning mellan den 8 maj till och med den 11 maj klockan 23:59 är med i utlottningen av en Macbook Pro. Inget dåligt lotteri om vi på freespin.nu får säga vad vi tycker.

vinn macbook

Vinn Macbook Pro så här gör du

Det enda du behöver göra för att vinna en Macbook Pro är att göra en insättning hos Casumo 8-11 maj. Detta gäller endast spelare som redan gjort en insättning hos Casumo. Men det fiffiga är att även om du ännu inte har ett spelkonto hos Casumo behöver du bara registrera dej idag och ta emot din välkomstbonus.

När du gjort din första insättning och tagit emot din välkomstbonus så gör du ytterligare en insättning och du är då med i lotteriet och kan vinna en Macbook Pro! Eftersom det är ett lotteri så har alla samma chans att vinna och det gillar vi!

Välkomstbonus hos Casumo

Du kan välja mellan hela 9 olika välkomstbonusar, det är en bra mix av free spins och bonusar i olika former. Vilket är bra så får du precis det som passar dej, fiffigt av Casumo! Nedan hittar du kortfattad information om de 9 olika varianterna av välkomstbonus du kan välja mellan:

  1. Få 100 free spins. Du får 10 free spins direkt.
  2. Få 50 free spins och dubbelt på spelkontot.
  3. Få Dubbelt upp på kontot.
  4. Öppna spelkonto och få 10 free spins direkt på Starburst.
  5. Få 50% extra på spelkontot när du gör din första insättning.
  6. Få 5 free spins om dagen i tre dagar.
  7. Få 50% casino bonus fyra gånger om.
  8. Få 10 free spins direkt på Gonzos Quest.
  9. Få 50 Euro på din första insättning.

100 kronor tillbaka

Du vet väl att du får din första hundring tillbaka hos Casumo! Det enda du behöver göra för att få din hundring är att tala om för Casumo vad dom kan göra roligare. Enklare än så kan det inte bli att få en hundralapp helt gratis. Du kan kontakta deras kundsupport och dom har öppet varje dag mellan klockan 10:00-01:00.

 


Senast uppdaterad: 19 juli, 2016

Skrivet av:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *