13 juli, 2020

Vinn iPad 3 mini & få extra bonusar hos RedBet

Weekend Top-Up-bonus och extra bonusar, freespins och vara med om utlottningen av en iPad 3 mini 16Gb. Nya spelare kan också ta del av dessa finfina erbjudande men först måste du hämta hem din välkomstbonus, mer om den längre ner i texten.

extra bonusar

Extra bonusar hos Redbet

Nu kan du vinna iPad 3 16Gb och dessutom bonuspengar varje helg! Du får 30% i bonus upp till €30 på den första insättningen du gör varje helg. Dessutom, för varje helg du kammar hem bonusen får du en biljett till lotteriet där det iPad 3an lottas ut!

Glöm nu bara inte att skriva in rätt bonuskod för att du ska få dina bonuspengar! Följande datum 20e – 22e mars så använder du bonuskod marweekend3 och du får 30% bonus upp till €30.

Utöver extra bonusar så finns det freespins att hämta – varje dag!

Det är busenkelt att få 5 freespins gratis varje dag, visst är det trevligt med lite extra för att krydda upp vardagarna? Sätt in €20 och spela för (eller mer) och dagen efter får du dina spins!

Dessa spelen får du spins på:

Måndag: Lights
Tisdag: Twin Spin
Onsdag: Wild Water
Torsdag: Starbust
Fredag: The Wish Master

Hämta extra bonus varje ny månad

Hos Redbet kan du hämta hem 50% bonus upp till €50 varje ny månad. Det du behöver göra för att få denna månadsbonus är att göra en insättning på €20 eller mer och använda bonuskoden mar50 så får du 50% upp till €50. Notera att i april är det en ny bonuskod.

Multiplay hos Redbet

För dej som gärna spelar på mer än en spelautomat åt gången så har Redbet en funktion som gör att du kan spela på fyra olika spelautomater på samma gång. Detta är riktigt bra, du kanske vill spela en turnering samtidigt som du spelar på din favorit automat, det är möjligt hos Redbet.

Inte medlem än? Du får upp till €1000 i bonus samt 260 freespins

Bli medlem hos RedBet och häng med på alla roliga erbjudanden! RedBet är riktigt påhittiga och ger dig möjligheten att vara med i både små kampanjer och ritkigt stora där man kan kamma hem fantastiska vinster!

  • Du får 10 freespins på The Invisible Man direkt vid registrering, ingen insättning krävs.
  • 1:a insättning ger: 100% i bonus upp till €100 samt 100 free spins på Twin Spin! Bonuskod: Twinspin100
  • 2:a insättning ger: 50% i bonus upp till €400 samt 100 free spins på Starbust! Bonuskod: Starburst10fs
  • 3:e insättning ger: 25% i bonus upp till €500 samt 50 free spins på Gonzo’s Quest. Bonuskod: Gonzosquest50uest

Kika in här för att få reda på fler erbjudanden, här kommer nya grejen varje dag!