Vinn ett sprillans nytt Playstation 4 hos Thrills idag 2 augusti

Vad sägs om att vinna ett sprillans nytt Playstation 4 i ett slumpmässigt lotteri hos Thrills idag den 2 augusti. Det enda du behöver göra för att vara med i lotteriet är att göra en insättning idag på 1000 kronor eller mer.

Nya spelare som registrerar sej hos Thrills idag kan också vara med i dagens slumpmässiga lotteri. Men först måste du mottaga din välkomstbonus och sen kan du vara med och tävla du också.

thrills 2 augusti

Så här vinner du Playstation 4

Om dina totala insättningar under dagen är på 1000 kronor eller mer så är du med i utlottningen av Playstation 4. Du kan alltså göra flera insättningar idag fram till midnatt, det är dom totala insättningarna som räknas ihop. Alla insättningar räknas som görs på datorn, mobilen eller surfplattan och det gäller fram till midnatt idag 2 augusti.

Nya spelare kan vara med också men först måste du hämta hem din bonus på dina 2 första insättningar, dessa 2 insättningar gäller alltså inte för detta lotteriet. För att vara med i lotteriet måste du som är ny hos Thrills göra en tredje insättning för att vara med och tävla om Playstation 4. Dock tror vi att du gärna hämtar den generösa bonusen på dina 2 första insättningar + de 100 free spins som är exklusivt för våra besökare.

Utlottningen sker på måndag 4 augusti och vinnaren kommer att kontaktas via mail eller telefon. Om du av någon anledning inte vill ha priset, ett Playstation 4 samt spelet Watch Dogs kan istället få 4500 kronor i kontanter. Håll utkik i din mailbox, för om Thrills inte får tag på vinnaren senast den 11 augusti så kommer en ny vinnare att lottas.

Välkomstbonus till nya spelare hos Thrills

Nya spelare får en generös välkomstbonus hos Thrills, vilken innehåller 3000 kronor i bonus på dina 2 första insättningar + 100 freespins utan omsättningskrav. För att kvalificera dej till den totala välkomstbonusen måste din insättning vara på 200 kronor eller mer.

  • Thrills ger dej 100% bonus upp till 2000 kronor på din 1:a insättning, ange bonuskod Sverige2000 när du gör din insättning.
  • När du gjort din 1:a insättning har du fått 100 free spins utan omsättningskrav på Starburst.
  • Thrills ger dej 50% bonus upp till 1000 kronor på din 2:a insättning, ange bonuskod Sverige1000 när du gör din insättning.

Som du ser får du en bra start hos Thrills och just att free spins är utan omsättningskrav är en riktigt schysst deal. Dessutom får du dubbelt så många freespins när du registrerar dej via våra länkar. Ordinarie antal freespins för nya spelare är nämligen “bara” 50 stycken.

 


Senast uppdaterad: 19 juli, 2016

Skrivet av:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *