13 juli, 2020

Vinn en kryssning i Karibien – Tävla fram till 10 juni

Vinn en kryssning i Karibien för två personer med Vinnarrum! Tillsammans med Robinson, Love Edition som startat den 7e april på sjuan. Vinnaren av denna kryssningen får välja om avgången ska bli den 5e eller den 12e september, mer information om detta får du längre fram i texten.

Om du inte har spelkonto hos Vinnarrum, kan du registrera dig nu och delta i tävlingen. Innan du deltar i Karibien tävlingen så måste du ta del av välkomsterbjudandet som Vinnarrum erbjuder!

kryssning i karibien

Så här gör du för att delta i tävlingen om en kryssning till Karibien

Du deltar i lotteriet enkelt, för varje insättning du gör på 200kr eller mer får du en lott. Ju fler lotter du har desto större chans har du att just din lott blir dragen den 11 juni. Alla insättningar på 200 kronor som du gör mellan den 7e april till och med den 10 juni ger dej lotter till dragningen.

Det här är vad som ingår i en kryssning i Karibien

  • Resan till Miami – välj själv från vilken flygplats i Skandinavien du vill resa.
  • Transfer både till och från flygplatsen
  • Övernattning på ett hotell, före och efter kryssningen
  • Sju nätter på M/S Norwegian Getaway
  • Värdet på den här resan är hela €4000

Som vi tidigare nämnde så väljer du själv när du och din vän ska åka, antingen den 5e eller den 12e september 2015. Natten innan kryssningen sätter igång bor ni på hotell och det finns massor av ställen ni kommer att se under kryssningen. Bland dessa finns, Amerikanska Jungfruöarna och Road Town, Bahamas och St. Thomas, Brittiska Jungfruöarna och Nassau, med flera. Passa på och var med i lotteriet nu, kanske är du och en vän som får åka till Karibien.

Kolla in välkomstbonusen hos Vinnarrum

Direkt vid registrering får du 20 spins på Starbust, ingen insättning krävs. Dessutom får du 180 spins till på Starbust efter din första insättning. Dessutom får du en bonus på 8000 kronor på dina fyra första insättningar. Så här bonusarna ut:

  • Insättning nr 1: 200% bonus – upp till 500kr + 180 freespins
  • Insättning nr 2: 50% bonus – upp till 1500kr
  • Insättning nr 3: 50% bonus – upp till 2000kr
  • Insättning nr 4: 25% bonus – upp till 4000kr

Notera att de 180 spins du får är fördelade på nio stycken per dag i 20 dagar. Minsta insättning på de fyra första insättningarna är 200 kronor för att du ska kvalificera dej till välkomstbonusen i sin helhet.