19 januari, 2021

Vegas Party en sprillans ny spelautomat bara hos LeoVegas

LeoVegas har en sprillans ny spelautomat som heter Vegas Party och denna spelautomat hittar du bara hos LeoVegas och den lanserades 23 januari 2015. Detta är en spelautomat från NetEnt som är gjord enbart till LeoVegas. Dom har numera bytt ut välkomstbonusens freespins från Starburst och från och med nu får du dom på Vegas Party.

Vegas Party

Vegas PartyVegas Party är en riktigt spännande spelautomat som har fem hjul och 243 vinstlinjer, alltså 243 olika sätt att vinna. I spelet hittar du James Bond, Cleopatra, The Joker, pirater och irländska pysslingar.

När du snurrar på Vegas Party så länkas två hjul ihop och visar identiska symboler, sen behöver du bara ha turen att få samma symboler på minst ett hjul till och gärna alla då blir det en rejäl vinst. Ibland kan hjulen även haka fast sej vid ännu ett eller flera hjul och det är då dom riktigt stora vinsterna kommer. Teoretisk återbetalning till spelarna för Vegas Party är 96,6%.

Välkomstbonus hos LeoVegas

Direkt när du registrerat ett spelkonto så har du fått 20 freespins, ingen insättning krävs. När du sedan gjort din första insättning så får du ytterligare 180 freespins, alla på Vegas Party. Dessa 180 spins kommer du att få under 9 dagar och 20 spins per dag.

Du får dessutom bonus på din första, andra, tredje och fjärde insättning och maxbonus du kan hämta hem är hela 7000 kronor. Din välkomstbonus får du i följande steg enligt nedan.

  • På din 1:a insättning får du 200% bonus upp till 500 kr + 180 freespins
  • På din 2:a insättning får du 50% bonus upp till 1500 kr
  • På din 3:e insättning får du 50% bonus upp till 2000 kr
  • På din 4:e insättning får du 25% bonus upp till 3000 kr
    Total bonus blir då hela 7000 kronor + 200 freespins

Bra bonus villkor hos LeoVegas

Du vet väl att LeoVegas har riktigt bra villkor för välkomstbonusen. Låt oss säga att du gör en första insättning på tex. 500 kronor, du får då 1000 kronor i bonus och har därmed 1500 kronor att spela för. Om du vinner 5000 kr innan du har spelat för det belopp du satte in (500kr), då kan du ta ut dessa pengarna, du har alltså inte något omsättningskrav på dessa. Det enda som händer är att din bonus, i detta exempel 1000 kronor, försvinner. Om du däremot inte vinner och har spelat för det belopp du satte in och börjar spela för dina bonuspengar, då omsättningskrav på x35. Detta är mycket bra villkor för en bonus och till fördel för oss casino spelare.

Vegas Party

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *