10 juli, 2020

Vår hos Mr Green – 21 dagar av freespins och kontanter & cyklar

Från och med den 18e mars till och med den 15e april kan du åka med på vårresa hos Mr Green. Här finns massor av roliga spel och så klart vinster att hämta hem, freespins och kontanter eller varför inte en specialdesignad cykel! Vad som väntar på varje destination är en överraskning och du får inget veta förrän du närmar dig!

Som ny hos Mr Green måste du först hämta hem din välkomstbonus innan du kan vara med. Men det tror vi att du gärna gör, den är generös och innehåller 3500 kr i bonus + 120 freespins (20 direkt).

freespins och kontanter

Freespins och kontanter hämtar du så här

Startpunkten är vid Big Ben i London, vilket innebär free spins i Steam Tower! Gör en insättning och spela på valfritt spel, idag den 18e mars, och få dina spins dagen efter klockan 13.00. Om du vill ha 20 spins sätter du in 200kr, om du hellre vill ha 55 spins gör du en insättning på 500kr eller mer. Två alternativ och du väljer det som passar dej bäst!

Ta bara en titt på kartan hos Mr Green, så får du en uppfattning om vilken spännande resa du just nu står inför. Vem är nyfiken på att se vad nästa destination har att erbjuda?? Glöm för allt i världen inte att hålla dig uppdaterad!

Under resans gång kommer du att hitta turneringar, pengaregn, allt i sköna kontanter plus freespins och så klart extra vårspins!

Extra vårspins varje dag, 10 stycken, får du alla de dagar (under kampanjperioden) när du gör en insättning på 200 kronor eller mer. Dessa frespins samlar du på dej och du kommer att få dom den 6 april och max antal vårspins du kan samla ihop är 210 stycken.

Vinn en specialdesignad cykel

vinn cykelMr Green kommer att lotta ut 200 specialdesignade Mr Green-cyklar bland oss spelare. Det du ska göra är att anmäla dej varje vecka på Mr Greens sida, det gör du enkelt när du är inloggad på ditt spelkonto. Anmäl dej, gör en insättning och spela för 200 kronor eller mer varje vecka så är du med i utlottningen. Detta är en cykel som är tillverkad för hand och har lyxiga detaljer och mycket mera. Rekommenderat försäljningspris på dessa exklusiva cyklar är 11.000 kronor.

Vill du hänga med på vårresan men inte medlem än? Skynda på!

Välkomstpaketet är utformat så att du ska känna dig varmt välkommen hos Mr Green. Direkt vid registrering får du 20 freespins att spela för på Lights. Efter din första insättning, får du ytterligare 100 spins på The Marvellous Mr Green, en spelautomat du bara hittar hos Mr Green! Utöver detta så får du bonus på dina fyra första insättningar enligt nedan.

  • Insättning 1 – 100% bonus upp till 1000kr + 100 freespins
  • Insättning 2 – 50% bonus upp till 500kr
  • Insättning 3 – 25% bonus upp till 1000kr
  • Insättning 4 – 125% bonus upp till 1000kr

För att kvalificera dej till de 100 freespins du får vid din första insättning så måste den vara på 200 kronor eller mer. Totalt kan du som ny hos Mr Green hämta hem 3500 kronor extra att spela för plus 120 freespins. Inte så illa va? Glöm inte att hålla dig uppdaterad i vad som händer under vårresans gång hos Mr. Green!