Twin Spin Megaways slots

Twin Spin Megaways från NetEnt

Ett oerhört efterlängtat släpp på spelmarknaden är Twin Spin Megaways som lanserades 24:e november 2020. Twin Spin är en klassiker från NetEnt som nu omvandlats till en Megaways titel tack vare licensen från Big Time Gaming. NetEnt har gjort sitt bästa med att uppgradera det mesta jämfört med föregångaren, till exempel med hjälp av en maxvinst på cirka 20 miljoner kronor. De har dessutom valt att behålla temat som den är för att trogna spelare ska känna igen sig, samtidigt som du hittar flera nya funktioner som kaskadvinster och expanderande spelytor.

Du får även tillgång till funktionen Twin Reels som gjorde spelet så populärt när det lanserades första gången, men också ett frispelsläge med multiplikatorer. Om du är en nostalgiälskare kan Twin Spin Megaways vara precis det du varit ute efter.

Bonusfunktioner i Twin Spin Megaways slots

Om du är intresserad av bonuslägen i detta spel kan vi glädja dig med att frispelsomgången triggas med hjälp av fem Scatter symboler samtidigt, något som ger dig 15 free spins. Du kan dessutom få 15 nya gratissnurr med 5 nya Scatter symboler vilket kan förlänga din omgång en hel del. Med multiplikatorer från 2x till 3x ökar vinsterna i storlek när du väl får till Wild symboler, samt att du även får ett ytterligare gratissnurr varje gång en enstaka Scatter symbol dyker upp på spelytan.

Twin Reels funktionen består i sin tur av ett läge som aktiveras helt slumpmässigt när två hjul väljs ut på spelytan och förvandlas till identiska kopior. Detta ökar vinsterna tack vare att du får ytterligare symboler som matchar varandra, den främsta fördelen med detta bonusläge som dessutom kan triggas under basspelet eller frispelsomgången.

Twin Spin Megaways slots från NetEnt

Tema i spelautomaten Twin Spin Megaways

Twin Spin Megaways har faktiskt inte ändrat på utseendet, förutom att spelytan numera kan expandera tack vare de ökade vinstvägarna och Megaways motorn som driver spelet. Samma trevliga discomusik dånar i bakgrunden, samt att symbolerna blivit något mer polerade rent grafiskt på grund av att upplösningen blivit bättre.

Denna gång har NetEnt valt att låta det mesta bestå eftersom tanken är att återuppliva nostalgikänslor från en svunnen tid. 70-tals vibbar har aldrig varit lika tilltalande som i Twin Spin spelen, men även om layouten må se något utdaterad ut gällande symbolerna kan vi garantera att så inte är fallet när man väl granskar det hela under ytan. Som symboler hittar du alla gamla klassiker som BAR, A,K,Q,J och 10, men även körsbären, sjuorna och bjällrorna.

Sammanfattning av spelet

Om du längtat efter nylanseringar från NetEnt så kommer Twin Spin Megaways tack vare Megaways licensen garanterat att falla dig i smaken. Detta då det är en av NetEnts tidlösa klassiker som nu gjorts om med nya funktioner och en högre vinstpotential. Du får också breda insatsnivåer som sträcker sig från 10 till 2000 kronor per snurr, samt att spelet erbjuder hela 117,549 sätt att vinna. Med 6 hjul och 2 till 7 rader finns det också mer utrymme för symbolerna, men kaskadvinsterna gör det även möjligt att vinna mer än en gång på ett snurr.

Det finns egentligen inget som är negativt med detta spel, något som också får oss att rekommendera den varmt för alla spelentusiaster. Du bjuds helt enkelt på en ikonisk automat som lanserats med en av världens mest populära spelmotorer!