Tornado Farm Escape – tokigt och roligt äventyr

Tornado Farm EscapeSom de flesta av er vet vid det här laget så brukar det bli väldigt kul när NetEnt är i farten. I Tornado Farm Escape från 2015 så har de verkligen sett till att ge oss spelare allt vad gäller tokigheter i ett och samma paket.

Här snålas det inte med galenskaperna, minsann! Det är en slot som man blir glad av. Så känner du att du behöver lite hjälp med att dra på smilbanden en trist höstmorgon så är detta spelet för dig!

Då man dessutom har chans att vinna hela 1.67 miljoner kronor . Så är det ju dessutom ett spel som kan ge ganska bra med extra klirr i kassan. Det är med andra ord ingenting som står i vägen för en magisk spelupplevelse!

Tema på Tornado Farm Escape

Med ett tema som inte liknar något annat så får vi i detta spel följa med NetEnts skarpa hjärnor till en bondgård. Där saker och ting ballar ur, minst sagt. När en tornado drar fram så börjar djuren fara iväg och det skapar såklart kaos för den stackars bonden. Och mitt upp i allt detta så får vi ganska hysterisk musik, så att det är kaos är ett milt uttryck!

Allting är dock perfekt från varenda symbol i spelet till musik och grafik, så det är en slot som är ytterst välgjord!

Att spela Tornado: Farm Escape

Här har vi en slot som består av 5 hjul, 3 rader och 20 insatslinjer. Insatslinjerna är fasta, så man kan inte själv justera hur många man vill spela med. Man kan justera både myntvärde mellan €0.01 – €0.10 och insatsnivå (1 – 10). Så man har relativt mycket att säga till om gällande sina satsningar trots att det är fasta insatslinjer.

Lägsta satsning per snurr är €0.02 – €200. Så det är med andra ord öppet för många olika typer av spelare att hitta en bra nivå som man trivs med när det kommer till satsningar.

Symboler och funktioner

Då ska vi se vad NetEnt har hittat på när det kommer till symboler och funktioner i Tornado Farm Escape. Det blir väl spännande, eller vad säger du? Såklart att det är spännande, så nu kör vi!

Symbolerna kommer i form av kor, hästar, grisar, får, hönor, en radio och en tv, en fåtölj och gummistövlar plus en liten mjölkpall. Ganska kul, tycker iallafall vi! Såhär ser det ut med funktionerna i spelet:

  • Tornado Feature: När de symboler i spelet som är kallfronter hamnar på femte hjulet på samma gång som de symboler som är varmfronter hamnar på första hjulet. Då aktiveras denna funktion. Den symbol som landar på andra raden på mittenhjulet aktiveras här. Därefter tar en tornado vid och samlar upp alla symboler av detta slag plus alla wilds och detta ger dig vinst!
  • Storm Feature: En random funktion som skapar wilds överallt där den landar. Och här fixar alla aktiverade wilds så att man får extra bra vinstchanser

Utöver dessa två funktioner så finns det såklart även vanliga wilds, så det är mycket kul vinster att hoppas på här!

Tornado Farm Escape är en spännande och kul slot som vi på www.freespin.nu varmt kan rekommendera. Hälsningar Svea!