29 mars, 2020

Thrills sommar turné fortsätter – Hämta 30 freespins idag

Thrills sommar turne

Thrills sommar turné pågår och idag 29 juni så är det den fjärde dagen och det är 63 dagar kvar. Thrills sommar turné pågår ända fram till den 31 augusti och varje dag kommer det att bli riktigt bra erbjudande till alla spelare. Idag är det extra freespins du kan hämta hem, som vanligt är freespins utan omsättningskrav hos Thrills, alltså en riktigt bra deal.

Är du ny hos Thrills kan du också hämta hem de dagliga erbjudanden i Thrills sommar turné. Men innan du kan göra det måste du först hämta hem din välkomstbonus. Vi berättar mer utförligt om den längre ner men kan berätta att den innehåller hela 4000 kronor plus 100 freespins.

Dagens erbjudande i Thrills sommar turné – freespins

Alla spelare som gör en insättning idag på 200 kronor eller mer och omsätter sin insättning en gång får 30 freespins på Jack and the Beanstalk. Insättningen måste göras innan klockan 23:59 idag för att få dess extra spins. Imorgon tisdag så får du dina freespins, senast klockan 13:00. Kika in i morgon igen för morgon dagens erbjudande i Thrills sommar turné.

Välkomstbonus hos Thrills

Som ny spelare hos Thrills får du en välkomstbonus på 4000 kronor och 100 freespins. Du får bonus och freespins på dina två första insättningar enligt nedan:

  • 1:a insättningen – 125% bonus upp till 2500 kr + 50 freespins
  • 2:a insättningen – 50% bonus upp till 1500 kr + 50 freespins

Samtliga freespins får du på Starburst och dom är som vanligt utan omsättningskrav. Som du ser så får du en bra start hos Thrills och vi hoppas att du kommer att trivas bra hos dom om du bestämmer dej för att registrera dej hos dom. Regelbundet får alla deras spelare fina casino erbjudande och Sommar turnén är ett exempel. Utöver det så brukar Thrills även ha tävlingar och lotterier med fina priser, det brukar vara bonsuar, freespins, prylar eller resor världen över. Thrills bryr sej om sina spelare och det gillar vi.

Lycka till och ha en trevlig vecka!