6 juni, 2020

Superhelg med supersnurr – superbonus mm hos Bertil

Superhelg med supersnurr, superbonus och kontantregn hos Bertil! Nu är det äntligen superhelg igen, hos Bertil hittar du tre olika paket där du kan hämta upp till 200 stycken gratissnurr. Sedan väntar en superbonus på söndagen och ett kontantregn i Kalasbingo.

Givetvis är alla välkomna att delta i kampanjen, gamla som nyregistrerade spelare. Glöm bara inte att som ny spelare hos Bertil kan du vara med i kampanjer först efter att du tagit del utav välkomsterbjudandet som bland annat ger dej 100 freespins direkt vid registrering.

superhelg

Superhelg med Supersnurr

Denna helgen kan du få upp till 200 gratissnurr hos Bertil. Under fredagen den 17/4 gäller det att följa dessa tre steg för att få tillgång till alla snurr:

Steg 1: Starbustpaketet → sätt in EXAKT 101kr och 20 gratissnurr är dina på Starburst (gäller både mobil och dator)

Steg 2: Gonzopaketet → sätt in EXAKT 303kr och 80 gratissnurr är dina på Gonzo’s Quest (gäller både mobil och dator)

Steg 3: Twin Spinpaketet → sätt in EXAKT 202kr och 100 gratissnurr är dina på Twin Spin (gäller både mobil och dator)

Du måste följa dessa tre insättnings-steg exakt som vi listat ovan för att du ska få alla gratissnurr. Dessa krediteras till ditt konto direkt efter varje insättning.

Superhelg med Superbonus 800 kronor

Under söndagen vankas det superbonus! Gör en insättning på ditt konto och få upp till 800kr i bonus att spela för. Detta gäller den 19/4 hos Bertil!

Superhelg med Kontantregn i Bertil bingo

Chattvärdarna sitter redo under Kalasbingo Special! Gör dig redo du med och var med i Kalasbingot mellan 18.00 – 22.00 både fredag, lördag och söndag. Superfrågorna är värda 50kr i kontanter och det kan komma upp till 4 superfrågor under en kväll.

Givetvis har Bertil tagit med det roliga melodikrysset! Där gäller att snabbt fylla i orden som fattas i låttexten som chattvärdarna skrivit ut. Den som svarar rätt snabbast, vinner 50kr i bingobonus.

Missa inte heller Stjärnfrågan under helgen! Här gäller att köpa sig in i spelet när chattvärdarna ropar ut ”snart är det dags för Stjärnfrågan!”. Svarar du sedan rätt på frågan snabbast av alla, vinner du 400kr i bingobonus!

Jackpotten är dessutom fylld med 50000kr, få din första rad inom 8 bollar och du vinner 2000kr i kontanter!

Spännande erbjudande för nya spelare

Som ny medlem hos Bertil får du 100 gratissnurr på Starbust direkt efter registrering, ingen insättning krävs. Dessutom får du 300% i bonus upp till 600 kronor på din första insättning, sätter du in 200kr kommer du att ha 800kr att spela för!