7 juli, 2020

Starburst festival – Vinn 1 miljon kronor i kontanter & Apple prylar

Det är Starburst festival hos LeoVegas och denna generösa festival startar den 18 maj och pågår fram till den 22 juni. Det blir lotteri, tävling och gratis freespins under kampanjperioden. LeoVegas kommer att ge bort 1 miljon kronor i kontanter och inte nog med det så blir det ett lotteri där du kan vinna Apple prylar.

Det är inte slut här, alla som satt in och spelat för 300 kronor får gratis freespins varje dag under hela kampanjperioden. Vad måste du göra för att vara med och ha chans på allt detta? Bara spela på Starburst, enkelt va?!

Ny hos LeoVegas? Registrera dej idag och var med i Starburst festivalen och samla lotter. Din välkomstbonus är generös, du får bland annat 20 freespins gratis vid registrering, men om välkomstpaketet längre ner i texten.

starburst festival

Starburst festivalen fungerar så här

I Starburst festivalen är det spel på Starburst som gäller, för varje 10 kronor du spelar på denna spelautomat så får du en lott. Det blir generösa kontantpriser och även veckovinster och Apple prylar. Närmare bestämt så blir det sju stycken iPad, iPhone och iWatch som kommer att lottas ut i slumpmässiga veckodragningar.

1:a priset är hela 100.000 kronor och det vinns utav den spelare som har samlat ihop flest lotter. Den stora prisdragningen äger rum 22 juni klockan 15:00 GMT. Totalt 100 vinnare blir det här enligt nedan:

Stora priser (total omsättning under kampanjen)

  • 1:a plats – 100.000 kronor
  • 2-6:e plats – 15.000 kronor
  • 7-13:e plats – 7000 kronor
  • 14-100:e plats – 500 kronor

Veckopriser (veckovis omsättning under kampanjen)

  • 1:a plats – 25.000 kronor
  • 2-8:e plats – 7000 kronor
  • 9-100:e plats 500 kronor

Så här vinner du Apple prylar i Starburst festivalen

Alla spelare som har minst en lott är med i dragningen där sju stycken iPhone, iPad och iWatch lottas ut. Denna dragningen sker varje vecka och priserna varierar från vecka till vecka. Detta är ett lotteri och alla har samma chans att vinna, men ju fler lotter ju fler chanser att vinna, som alltid i lotterier. Veckodragningarna sker på följande datum: 25 maj, 1 juni, 8 juni och 15 juni klockan 15:00 GMT.

Få freespins varje dag i Starburst festivalen

Varje dag får alla spelare som satt in och spelat för 300 kronor på Starburst freespins. Det blir fem freespins per dag under HELA kampanjperioden från den 18 maj fram till den 22 juni. Det blir en del freespins av det och kanske en liten vinst också, vi får lita på Fru Fortuna! Dessa fem freespins får du varje dag klockan 15:00, öppna Starburst och dina freespins finns där. Notera att dom endast är tillgängliga i 24 timmar.

Viktigt att veta om Starburst festivalen

Kampanjperioden pågår från klockan 00:01 den 18 maj fram till den 22 juni klockan 23:59 GMT. Varje 10 kronor som du satsar på Starburst kvalificerar dej i tävlingen. Både spel med kontanter och bonuspengar räknas in i kampanjen. Vinnarna av kontanter eller Apple prylar kommer att kontaktas via telefon, sms eller e-mail. Spelare från Sverige, Finland, Österrike, Tyskland, Schweiz, Australien och Storbritannien är välkomna att delta i Starburst festivalen.

Välkomstbonus hos LeoVegas

Nya spelare hos LeoVegas får direkt 20 freespins när du registrerat spelkonto, ingen insättning krävs alltså. När du sedan gjort din första insättning får du ytterligare 180 freepins. Samtliga freespins får du på LeoVegas egen spelautomat Vegas Party.

Du får en insättnings bonus på dina fyra första insättningar och maxbonus du kan få är hela 7000 kronor. Du vet väl att LeoVegas har riktigt bra villkor för dina fyra första insättningsbonusar. Du börjar alltid spela för kontanterna och vinner du innan du börjat spela för bonuspengarna så kan du göra ett uttag. Det är alltså inget omsättningskrav så länge du inte börjat spela för dina bonuspengar, ett riktigt bra villkor för en insättningsbonus.