6 juni, 2020

Spin och vinn iPad Air eller bonuspengar hos NordicBet

Det är dags för spin och vinn hos NordicBet och veckans nya spel är Spin and Win. Det finns priser att vinna som kommer att lottas ut helt slumpmässigt, allt från 50 kronor i bonuspengar till 1000 kronor och hela 50 iPad Air 2 64Gb ska lottas ut. Det enda du behöver göra är att spela för en femtiolapp på Spin and Win automaten. Kampanjen pågår 20-22 mars och alla spelare kan vara med, nya spelare måste först hämta hem sin välkomstbonus.

spin och vinn

Spin och vinn fungerar så här

Spela för 50 kronor eller mer på Spin and Win hos NordicBet fram till söndagen den 22 mars klockan 23:59. När du har omsatt, alltså spelat för 50 kronor på Spin and Win så får du direkt veta vad du vunnit, du är alltså garanterad en vinst. Du kommer att få ett meddelande inne på ditt spelkonto, där står vad du vunnit. Du måste spela för riktiga pengar för att vara med, här duger alltså inte bonuspengar. Så här ser prisbordet ut:

  1. 50 st – iPad Air 2 64gb
  2. 100 st – 1000kr bonuspengar
  3. 200 st – 500kr bonuspengar
  4. 300 – 250kr bonuspengar
  5. 500 – 100kr bonuspengar
  6. Övriga spelare får 50kr bonuspengar

Viktigt att veta om spin och vinn kampanjen: De spelare som vinner en iPad kommer NordicBet att kontakta den 23 mars för att bekräfta din adress och ditt telefon nummer. Om NordicBet inte får tag på dej innan midnatt onsdagen den 25 mars så går priset förlorat, så kika in på ditt spelkonto så att du har rätt kontaktuppgifter där.

NordicBet kommer att ha dessa premiärkvällar varje helg framöver och dessa premiärkvällar pågår från torsdag till söndag. Varje vecka publicerar NordicBet en lista på vinnarna av iPads på sidan. Detta är en enkel kampanj som är lätt att delta i, du behöver inte anmäla dej utan bara spela för 50 kronor på deras nya spel. Lycka till!

Välkomstbonus hos NordicBet

Nya spelare hos NordicBet får en bra välkomstbonus. Till att börja med så dubblar NordicBet din första insättning upp till 1000 kronor. När du gjort din första insättning så får du även 25 freespins, dessa får du på någon av följande spelautomater: Starburst, Mega Fortune Dreams, Gonzo’s Quest, South Park Reel Chaos eller Twin Spin. Vårt tips till dej: Varför inte välja att få dina freespins på Mega Fortune Dreams? Du vet väl att du kan vinna den enorma jackpotten även med freespins.