14 juli, 2020

Spela Spinata Grande & vinn resa till Mexico värde €5000

Vad sägs om att vinna en resa till Mexico till ett värde av otroliga €5000, låter det lockande? Frågar du oss så är svaret utan tvekan JA. Det enda du behöver göra är att spela på Spinata Grande hos Thrills 23-29 mars.

Spinata Grande är den senaste spelautomaten från NetEnt som lanseras idag den 23 mars. Du spelar och samlar lotter och sedan kommer en lycklig vinnare att dras helt slumpmässigt. Ny hos Thrills? Hämta din välkomstbonus, 4000kr + 100 freespins och du kan vara med och tävla du också.

Vinn resa till Mexico så här

Spela på Spinata Grande och för varje 20 snurr så får du en lott till dragningen av Mexico resan! Enklare än så kan det inte bli att vinna en lyxig resa till Mexico. Du kan samla max 50 lotter per dag och denna kampanjen pågår mellan den 23 mars fram till den 29 mars. Den 1 april kommer vinnaren att dras i den slumpmässiga dragningen.

vinn en resa till mexicoResan till Mexico är för två personer och värdet är hela €5000. Du kommer att få ett presentkort på summan €5000 och du kan själv skräddarsy din resa efter egna önskemål. Det är riktigt bra att man själv kan bestämma hur denna lyxiga resa ska bli så det är ett riktigt bra erbjudande. Just att detta är ett lotteri är riktigt bra, alla har samma chans att vinna, dock är det som alltid, ju fler lotter ju större chans att vinna så klart. Men i slutändan är det endast en lott som kommer att dras, är det någon av dina lotter? Vi önskar dej stort Lycka till i jakten på Mexico resan!

Välkomstbonus hos Thrills Casino

Nya spelare hälsas välkomna med en generös välkomstbonus. Du får upp till 4000 kronor i bonus på dina två första insättningar. Dessutom får du 100 freespins på Starburst när du gjort din första och andra insättning på 200 kronor eller mer vardera. Dessa freespins är utan omsättningskrav och det innebär att det du vinner på dina freespins är kontanta pengar och behöver alltså inte omsättas. Du får din bonus fördelad enligt nedan.

  • På din 1:a insättning får du 125% bonus upp till 2500 kronor + 50 freespins
  • På din 2:a insättning får du upp till 1500 kronor i bonus + 50 freespins

Som du ser så får du en generös välkomstbonus och just att freespins alltid är utan omsättningskrav hos Thrills är ett riktigt bra erbjudande. Lycka till och ha en trevlig och tursam vecka!