South Park Reel Chaos – ännu en höjdare från NetEnt

South Park Reel ChaosDenna slot, South Park Reel Chaos är en uppföljare till den slot som man valde att kalla ”South Park”. Den är minsann inte sämre och det vill inte säga lite, det! Med en så fulländad slot som den förra så är det såklart svårt för NetEnt att leva upp till föregångaren. Men de lyckas med det och de gör det såklart perfekt ut i fingerspetsarna!

Denna slot innehåller otroligt mycket action, så gillar man full fart framåt så är detta en slot som passar perfekt! Cartman, Stan, Kyle, Kenny och Butters. De är i South Park Reel Chaos små skurkar som kämpar mot varandra iklädda masker och det blir såklart väldigt kul!

Maxvinsten ligger på hela 3,25 miljoner kronor så redan där är det så att det är väl värt att testa. Så det är bara att slå till och köra igång!

Om South Park Reel Chaos

Som nämnt så är alla favoriterna med även i denna slot, konstigt vore det ju annars! Precis som i föregångaren så är det på det viset att det är originalröster och det gör att man trivs lite extra bra. Gillar du South Park som tv-serie så kommer du att tycka om denna slot, det kan vi lova!

Upplägg och insatser

South Park Reel Chaos består av 5 hjul, 3 rader och 20 insatslinjer, Linjerna är fasta, så man kan inte själv justera dem efter eget tycke. Men man kan välja både myntvärde och insatsnivå, vilket ger satsningar på mellan 2 kr och 1000 kr.

RTP för spelet ligger på 96,8 % och det är ju relativt högt, så man kan med andra ord se fram emot lite vinst då och då!

Symboler och funktioner

  • Kyle’s Overlay Wilds: en random funktion där Kyle skapar mellan tre och fem så kallade Overlay Wilds. Detta genom att rensa hjulen från elaka hamstrar
  • Stan’s Multiplying Re-Spin: en funktion som kan aktiveras efter det att du haft en spelomgång utan vinster. En runda med re-spins tittar frm och alla hjulen snurrar på tills dess att du stöter på en vinst
  • Kenny’s Multiplier: ännu en random funktion som ger en multiplikator på x5 vinsten
  • Cartman’s Stacked Wilds: återigen har vi en funktion som kan aktiveras helt random och här skapar Cartman Stacked Wilds när han irrar runt på hjulen för att få tag på General Disarray
  • Mintberry Crunch Epic Bonus Spin: Här slåss du, i form av Mintberry Crunch, mot fiender som kommer i form av råttor, General Disarray, Professor Chaos och Anime Professor Chaos. Du bekämpar fienderna genom att bilda vinstkombinationer och när en fiende är bekämpad så så klättrar både du och vinsterna ett snäpp högre.