13 juli, 2020

Snurra på Lyckohjulet och vinn resa till Paf Carnival på Åland

Snurra på Lyckohjulet och vinn, det kostar inget, inga insatser bara snurra på Lyckohjulet. Paf Carnival är en härlig Carnival som Paf anordnar i sommar. Vill du tävla helt gratis om ett Carnival-paket för två personer? Då ska du snurra på Lyckohjulet och du har då chans att vinna resan eller 50 euro i kontanter. Bäst av allt, det är helt gratis att snurra! Du kan snurra på Lyckohjulet en gång varje dag under kampanjperioden 24/3-13/4 2014.

lyckohjulet

Snurra på Lyckohjulet och vinn en resa med Club Paf

Sommaren i sverige kan bli hur som helst med vädret men sak kan vi vara helt säkra på. Och det är att fotbolls-VM i Brasilien kommer dominera en stor del av den. Nu ger Paf dej chansen att vara på plats på årets största och bästa fotbollsfest, Paf Carnival på Åland.

freespin

Fotboll, Amazon, Samba, Solsken, Party och stränder, allt det ingår i Pafs fullspäckade Paf Carnival-program. Paf kommer att lotta ut hundratals resepaket under våren. Till höjdpunkterna hör Pafs fotbollsfest i centrala Mariehamn som är Nordens minsta huvudstad. När det är dags för avspark i Brasilien följer vi med i matchen på storbildsskärm.

Vi på freespin.nu är inte speciellt fotbollsintresserade men denna resan hade absolut varit kul att vinna, det är såklart inget tvång att gilla sport och fotboll. Att få besöka Åland hade varit fantastiskt trevligt, oavsett om man har varit där tidigare eller inte. Vi ska absolut tävla varje dag!

Snurra på lyckohjulet och vinn

Paf har laddat lyckohjulet med flaggor som representerar alla de lag som tävlar i världsmästerskapen. Träffa nån av turflaggorna och du har chans att vinna denna härliga sommar resa till Åland. En resa om dagen kommer att lottas ut och det blir tröstpriser också, 50 euro i kontanter, inte illa! Tävlingen är helt gratis att delta i och startar 24 mars för att pågå fram till och med 13 april 2014.

Varje Paf Carnival-paket är för två personer och inkluderar:

  • Båtresan tur och retur till Mariehamn för två
  • Två nätter på hotell, del i dubbelrum
  • En unik möjlighet att träffa hundratals nya och gamla Paf-vänner i solen
  • Ett karnevalområde med fart, fläkt och sambatakter.
  • Alla Paf Carnival-evenemang med bland annat sambabingo och Paf Fun Day.

Tävla och snurra på Lyckohjulet är 100% gratis

Det är 100% gratis att vara med i lyckohjuls-dragningen men du måste ha spelat minst en gång för riktiga pengar under de senaste tre månaderna hos Paf för att kunna vinna ett pris. Tävlingen pågår mellan 24 mars och 13 april 2014.

Välkomstbonus för nya spelare hos Paf

Är du inte kund hos Paf ännu så kan du vara med och tävla om Paf Carnival paketet ändå. Det enda du behöver göra är att skapa ett spelkonto och göra en första insättning. Du måste nämligen ha spelat för riktiga pengar de senaste tre månaderna för att kunna vara med och tävla.

När du skapat spelkonto hos Paf får du 20 free spins direkt (inget krav på insättning) på Hall of Gods. När du gör din första insättning så får du ytterligare 30 free spins på Pafs egenutvecklade spelautomat Legends of Colosseum. Dessa 30 free spins är helt utan omsättningskrav, det du vinner behåller du.

Detta erbjudande om 30 free spins när du gjort din första insättning är ett exklusivt erbjudande endast för våra besökare. Du kommer alltså inte att finna någon information om detta på Pafs sajt.

Tillsammans bonus 50,000 kr delas ut varje dag

Missa inte att Paf har en tillsammansbonus där dom lottar ut 50,000 kronor varje dag. Det är endast svenska spelare hos Paf som kan delta och om du spelar den timmen då flest spelar på Hall of Gods så får du vara med och dela på dessa 50,000 kronor. Enda kravet är att du måste spela den timmen då flest spelar på Hall of Gods och du måste spela för 5 euro eller mer. Läs mer om Tillsammansbonusen här.

  • Läs mer om Paf här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *