13 juli, 2020

Snurra dej till London eller vinn 4 999 andra priser (cash och äkta freespins)

Nu är det möjligt, snurra dej till London, det är inga dåliga grejor eller hur. Här gäller det att spela på rock slottarna hos SuperLenny och samla på biljetter. Det blir en slumpmässig prisdragning och första priset är alltså en resa till London för två personer, värde hela 64 950kr. Utöver det så kommer det att bli ytterligare 4 999 andra priser i denna prisdragningen.

Nya spelare hos SuperLenny får hos oss exklusivt 10 freespins utan krav på insättning. Plus ordinarie välkomstpaket på 4000kr och ytterligare 200 freespins.

ALLA FREESPINS ÄR ALLTID UTAN OMSÄTTNINGSKRAV HOS SUPERLENNY!!!

snurra-dej-till-london

Snurra dej till London – så här vinner du

Du ska spela på någon av följande rock slottar hos SuperLenny: Guns´n Roses, Motörhead eller Jimi Hendrix. Du får en biljett till prisdragningen för vart 50:e snurr. Max antal biljetter du kan samla per dag är 50 stycken. Du kan tävla från den 7 november och fram till den 16 november klockan 23:59. Minsta insats per snurr för att kvalificera till prisdragningen är 2 kronor.

Första priset, alltså resan till London är fantastiskt generös (värde 64.950kr) och är för två personer, dej och en vän. Detta innehåller resepaketet:

  • Flyg till och från London
  • Tre nätters vistelse på femstjärniga Sanderson Hotell
  • 2 biljetter till valfri konsert på O2 Arena (i mån av tillgänglighet)
  • Middag för två på Roadhouse
  • Helikoptertur över London
  • 20.000 kronor i fickpengar

London resan måste vinnaren lösa in inom 6 månader efter att kampanjen är avslutad.

Snurra dej till London kampanjen – 4 999 fler vinster

Det kommer även att delas ut kontanter i denna prisdragningen. Hela 250.000 kronor i kontanter ska 100 spelare dela på. Dessutom ska det delas ut 110.000 äkta freespins utan omsättningskrav till 4 900 spelare. Dessa freespins är giltiga på följande slots: Guns N Roses Video Slots™, Jimi Hendrix Online Slot™, Motörhead Video Slot™.

Som du ser så är det riktigt bra vinster i ett lotteri där vinnarna dras helt slumpmässigt. Bara det att kunna snurra sej till London så här enkelt är ju helt fantastiskt. Men, vi på freespin.nu är inte förvånade, det är typiskt SuperLenny att vara så här generös.

Jag önskar dej lycka till och en trevlig helg!
Vänliga hälsningar Svea!