20 februari, 2020

Smaskens hos Maria – var med och tävla om söta vinster!

Som om inte julen var nog, nu kan du vinna riktiga goda och söta vinster hos Maria. Denna sockerkampanj gäller hela veckan, fram till söndag den 25 januari och dragningen sker måndagen den 26/1. Så många som 12 st kommer att vinna en supergod godiskatt som kommer på posten, med hela 36 olika sötsaker kan du bjuda hem dina sockersugna vänner och ha en riktigt god lördagskväll! Där hittar nog de flesta något som faller en i smaken.

En insättning på 500 = en lott i prisdragning för dess söta vinster

Japp, för varje 500kr du spelar för får du en lott, du kan få upp till 10 lotter! De lyckliga vinnarna blir kontaktade senast måndagen den 26/1 klockan 18.00. Som vinnare blir man även tillkännagiven i Marias nyhetsartikel, pampigt va? Glöm för allt i världen inte att acceptera själva erbjudandet genom att skriva användarnamn eller e-post och klicka på ”save”!! Denna kampanjen gäller till och med söndag 25 januari klockan 23:59

Söta vinster för nykomlingar?

Jodå, här får du gotta dig i både bonusar och free spins, en liten en extra boost för dig som ny hos Maria att vinna! Redan vid registrering får du 20 free spins, sedan får du 130 free spins till vid din första insättning! Som lite grädde på moset får du 100% i insättningsbonus, upp till 1000kr.

50 kr bingo bonus gratis till nya bingo spelare

Som lite extra strössel, så får alla nya spelare hos Maria även 50kr gratis att spela bingo med! Sedan är det bara till att utforska alla roliga spel hos Maria och ta del av kampanjer och erbjudanden. Håll utkik! Här i bloggen uppdateras det ständigt med nya gottigheter! LYCKA TILL!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *