18 april 2024
Kluster Krystals Megaclusters slots

Relax Gaming lanserar första Megaclusters spelet

Megaclusters är en spelmotor som utvecklades av Big Time Gaming för att komplettera Megaways titlar som redan var otroligt populära bland spelarna. Den var dock länge exklusiv till denna tillverkare, men nu kan vi rapportera att Relax Gaming har tecknat ett avtal som ger dem rätt att använda sig av teknologin inför framtida lanseringar under 2021. Så se fram emot nya roliga slots i svenska casinon!

Första spelet heter Kluster Krystals Megaclusters

Den allra första Megaclusters automaten som släpptes var Kluster Krystals Megaclusters, en slot med gröna kristaller som tema. Det enkla upplägget blir dock snabbt intressant när du börjar snurra i spelet, främst tack vare Starburst vibbarna som introducerar dig till en potent matematisk modell kombinerat med lugna bakgrundsmelodier och en lättanvänd layout.

Relax Gaming utsedd till årets tillverkare 2020 hos Bigwinboard

Efter att spelarna själva fick rösta fram flera olika kategorier hos speltestsajten Bigwinboard ansåg de flesta att Relax Gaming var den allra bästa tillverkaren under 2020. De vann även pris för årets spel med Money Train 2 som blev en riktig hit tack vare köpläget och alla de olika modifierarna som förgyllde spelet.

Utvecklaren som går från klarhet till klarhet

Även om Relax Gaming länge ansågs tillhöra de något mindre namnen inom spelbranschen har de nu beslutat sig för att konkurrera med jättarna som NetEnt och Play’n GO. Deras portfolio innefattar dessutom både slots och bingo, men även Poker vilket också gör dem något mer flexibla än många andra spelstudion.

Vi tror att detta är ett vinnande koncept som endast kommer bli större i framtiden, men särskilt när det gäller inhyrda spelmotorer. Varför uppfinna om hjulet om någon redan är riktigt bra på att utveckla innovativa och underhållande teknologier som driver spelen?

Relax Gaming är verkligen på rätt spår och det märks att de endast är på väg åt ett håll: framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *