14 juli, 2020

Prisdragning hos Mr Green – Vinn kontantpriser & Apple prylar

Det är återigen dags för prisdragning hos Mr Green casino. Denna gången är det Apple prylar och kontanter som ska delas ut. Det blir tolv prisdragningar och denna kampanjen pågår från den 2 december och fram till den 3 januari 2016. Spela på utvalda slots och du får en eller flera lotter.

Nya spelare hos Mr Green får 3500kr i bonusar + 120 freespins (20 gratis) i välkomstpaketet.

prisdragning hos

Prisdragning hos Mr Green funkar så här

För varje 250 kronor du spelar på Happy Holidays så får du två lotter och för varje 250 kronor du spelar för på Secret Santa, Santa’s Wild Ride, Santa Paws och Deck the Halls så får du en lott till prisdragningarna. Du kan spela på alla enheter, webben, mobilen eller surfplattan. Du deltar med dina lotter i alla prisdragningarna, alltså 12 stycken och du kan samla på dej obegränsat med lotter. Är det så att du vinner Apple prylar och du av någon anledning inte vill ha prylen så kan du byta ut till kontanter om du så önskar.

Mr Green´s julkalender innehåller 10 miljoner freespins

Missa inte att vara med i Mr Green´s julkalender där otroliga 10 miljoner freespins kommer att delas ut. Hämta din del av 10 miljoner freespins varje dag fram till julafton.

Gör en insättning och du får dagliga freespins i sju dagar i rad.

  • När du sätter in 200kr så får du 10 dagliga freespins i sju dagar
  • När du sätter in 500kr eller mer så får du 30 dagliga freespins i sju dagar.

Du får dina första freespins dagen efter du gjort din insättning, klockan 13:00 är dina freespins tillgängliga. När de sju dagarna gått så kan du göra en ny insättning och hämta ytterligare dagliga freespins och så kan du göra fram till julafton.

Håll ögonen öppna för det kommer att bli Advents special under kampanjen, då överraskar Mr Green med ännu mer freespins.

prisdragning hos