Policy

Freespin.nu har en sekretess policy och integritets policy och nedan kan du läsa mer om detta. Vårt mål är att våra läsare ska få bästa möjliga information från de olika Svenska casinon på nätet. Vi samlar inte in cookies från våra besökare och du är alltså helt anonym när du surfar runt på vår sajt.

Vår policy

Vi samlar således inte in någon information om dej. Med undantag när du tecknar dej för vårt nyhetsbrev och då anger du själv ditt namn samt din epost adress. Det kan även gälla olika enkäter och liknande som vi arrangerar med jämna mellanrum. Du anger självmant dessa uppgifter och ger oss tillåtelse att sända nyhetstips till dej när vi har bra sådan att delge dej. Om du vill avsluta prenumeration så görs detta enkelt genom en länk i nyhetsbrevet. Om detta inte fungerar vänligen kontakta oss så åtgärdar vi detta omedelbart.

Din information är säker hos oss

De uppgifter du själv har valt att lämna till oss, tex. när du registrerar dej för att motta vårt nyhetsbrev. Dessa uppgifter sparar vi på ett säkert ställe. Vi lämnar aldrig ut några av dina uppgifter till tredje part. Om du väljer att avsluta en prenumeration så försvinner dina uppgifter helt och hållet ur systemet.

Vår policy gällande din säkerhet

Våra besökare ska vara medvetna om att ni inte kan spela för pengar på vår sajt. Vår sajt är endast en informationskälla och vi bedriver alltså inget spel på sajten. Därför samlar vi aldrig in och frågar aldrig efter kreditkortsnummer, bankkonto, personnummer, adress och liknande. SSL-certifikat är inget vi använder då det inte är relaterat till vår sajt på något sätt.