8 augusti, 2020

Paf lottar ut en Philips 48″ TV i veckans slots mania

Vad sägs om att delta i veckans slots mania hos Paf och ha chans att vinna en Philips 48 Smart Android TV. Dessutom kommer fem vinnare att vinna €20 i spelpengar. Nya spelare kan också vara med men först måste du hämta hem din välkomstbonus som består av 120 freespins (20 direkt), mer om detta längre ner på sidan.

Veckans slots mania fungerar så här

veckans slots maniaDet är busenkelt att delta i veckans slots mania hos Paf, det enda du behöver göra är att anmäla dej och spela på valfri spelautomat, enkelt eller hur. Inga gränser för hur mycket du måste satsa, ett snurr med lägsta insats räcker, men tänk på att du måste spela med riktiga pengar, bonuspengar gäller inte här. Vem som helst kan vinna, Paf drar slumpmässigt en vinnare när veckans slots mania är slut. Kampanjen pågår från idag den 20 april fram till den 26 april.

Vinsten är som sagt en riktigt lyxig TV, en Philips 48 Smart-TV är gjord med banbrytande teknik som fyrsidig Ambilight, Perfect Pixel HD, 800 Hz Perfect Motion Rate och Google Play. Nu är vi på freespin.nu inte speciellt tekniska när det gäller TV-apparater men detta låter som en riktig hightech TV och den är riktigt snygg på bilden. Om du inte har turen att vinna denna fina TV så kommer Paf även att lotta ut €20 i spelpengar till fem spelare. Kom ihåg att du måste anmäla dej för att vara med. Vinnarna kontaktas via e-mail så kika en extra gång så du har rätt e-mail adress registrerad på ditt spelkonto.

Lite andra erbjudande hos Club Paf

Vill du bli bingoutropare? Just nu söker Paf bingo utropare med dialekt, 5000 kronor får du för besväret om dom väljer ut dej! Du kan vinna en iPad Air 2 när du spelar på deras skraplott Funky Monkey. Om du gillar bingo så lottar dom ut 5 stycken gratis bingobrickor varje vecka i Naturbingo. Det var lite som är på gång i Club Paf, där dom ständigt har fina erbjudande för alla sina spelare. Enda kravet för att delta i Club Pafs erbjudande där är att du är en aktiv spelare. Det innebär att du ska ha spelat för riktiga pengar någon gång de sista tre månaderna.

Välkomstbonus hos Paf

Paf har en riktigt generös välkomstbonus. Du får 120 freespins varav 20 får du direkt utan krav på någon insättning, du får dom så fort du registrerat dej. Dessa freespins får du på Mega Fortune Dreams. När du gjort din första insättning så får du ytterligare 100 freespins, denna gången på Immortal Romance. Dessa 100 spins har ett omsättningskrav på endast 1x och är därmed mycket fördelaktigt för oss casino spelare. Nedan specificerar vi hur dessa freespins ser ut.

  • 20 freespins på Mega Fortune Dreams – Omsättningskrav 30x – Varje spin är värt €0.20
  • 100 freespins på Immortal Romance – Omsättningskrav 1x – Varje spin är värt €0.30

Med omsättningskrav 1x innebär det att det du vinner på dina freespins behöver du bara omsätta 1 gång sen kan du göra ett uttag. Denna välkomstbonus är bara tillgänglig för Svenska spelare.