På med gummistövlarna – Det är pengaregn hos Mr Green

Fram till måndag 21 mars klockan 23:59 är det pengaregn hos Mr Green. Spela på det nya spelet Cloud Quest och det kan regna in kontanta pengar på ditt spelkonto, allt från 50 kronor till 2500 kronor.

Ny hos Mr Green? Registrera spelkonto så får du direkt 20 free spins utan krav på insättning. Därefter får du 3500 kronor i bonusar plus ytterligare 100 free spins. Vad väntar du på? Det är gratis att registrera sej och det är gratis att få 20 free spins!

pengaregn hos Mr Green

Pengaregn hos Mr Green funkar så här

Du ska spela på det nya spelet Cloud Quest för att delta i pengaregnet. Totalt ska det regna 40.000 kronor i kontanter till slumpmässigt utvalda spelkonton. Det kan dessutom regna pengavinster mer än en gång, så på med gummistövlarna och ta din chans att ta del av 40.000 kronor!

Påskveckan hos Mr Green innebär många casino erbjudande!

Påskveckan har vi framför oss och då kan du kallt räkna med att Mr Green kommer att ha mycket att erbjuda. Det ska delas ut en VIP semester till Hawaii som har ett otroligt högt värde, nämligen 70.000kr. Utöver det så kommer det att delas ut mängder med freespins! Plus ännu ett pengaregn där det regnar påskägg med sköna kontanter i, så missa inte det!

Lycka till i spelen och pengaregnet!

Må gått och ha en trevlig helg, hälsningar Svea på Freespin.nu


Senast uppdaterad: 3 augusti, 2016

Skrivet av: