19 juli 2024
Mobilbet är bäst vid betting

Mobilbet för dig som gillar betting

För alla som gillar betting har dagens smarta mobiler varit revolutionerande och mobilbet där man bettar direkt i mobilen innebär flera fördelar för alla som spelar på odds. Idag kan man lägga ett bet medan man sitter på arenan och kollar på matchen vilket är perfekt för livebetting. Lika enkelt är det att betta när man fikar med polarna och diskuterar dagens bästa odds. Och för den som inte är så intresserad av sport finns det massor av annat att spela på som vinnaren i melodifestivalen, aktuella politiska val, vädret på speciella dagar och mycket mer.

Vanligast är det att spela på olika sporter förstås och det går att spela på alla stora ligor i fotboll och hockey, liksom på andra populära sporter som tennis, golf och Formel1. För den med specialintresse går det att spela även på mindre sporter som innebandy, speedway, snooker och schack. Många för oss ovanliga sporter finns också där vi kan nämna futsal, rugby och vattenpolo. Något som blivit allt vanligare på senare år att betting på E-sport och det är något som spås fortsätta öka mycket framöver.

En stor fördel med mobilbet är att det gör inget att skärmen är liten när man ska betta för det handlar mest om siffror och statistik. Det är inte en massa rörliga bilder som i slots eller livecasino. Betting är som gjort för mobiler kan man säga.

3 bra sidor för betting i mobilen

Är det svårt att komma igång med mobilbet?

Nej det väldigt lätt att börja med betting i mobilen och allt du behöver göra är att gå till den spelsajt som du vill betta hos och där loggar du bara in med ditt vanliga bank id precis som när du loggar in på banken. Du behöver inga andra inloggningsuppgifter utan ditt mobila bankid fungerar direkt så det är bara att logga in direkt. Ett spelkonto skapas automatiskt när du loggar in.

Väljer du en bettingsajt som erbjuder bonusar kan du även få extra pengar att spela för. Bonusen väljer du i samband med insättningen och ofta kan du få lika mycket i bonus som du sätter in, ibland mer än så. Insättningar görs med Trustly direkt från bankkontot eller med Swish om du föredrar det. Att göra uttag är lika enkelt och ändå direkt till vanliga bankkontot.

När du är inloggat och satt in pengar så kan du göra ditt första mobilbet. Gå till avdelningen med odds och välj vilken sport eller annat du vill betta på. Där kan du sedan välja matcher och olika bettingalternativ.

Det finns många bettingsajter och vi har valt ut de bästa spelsajterna som även erbjuder bra bonusar. De har alla svensk spellicens vilket innebär skattefria vinster utöver högsta säkerhet. Ett tips är att öppna konto i flera olika spelsajter så kan man enkelt jämföra odds och betta där man får bäst odds. Det kan nämligen variera vilken sajt som har bästa oddsen. Spelsajterna vi rekommenderar har även svensk support om du behöver hjälp eller har frågor och oftast får man svar inom ett par minuter när man använder livechatten.

Mobilbet fungerar i alla mobiler

Betta i mobilen med mobilbet

Alla moderna smartphones fungerar när man ska betta så har du en mobil med Android som Samsung eller en iPhone med IOS är det bara att besöka en bettingsajt och göra ett mobilbet. Tack vare att det är så enkelt idag med bankinloggning så kan du vara igång på ett par minuter även om du aldrig testat innan. Nästa gång du vill spela går det ännu snabbare att logga in och pengarna du satt in är kvar på kontot så du kan fortsätta spela med pengarna om du inte valt att ta ut dem när du avslutade sist.

Det enda man egentligen behöver tänka på är att du valt en bonus vid insättningen så är där ett omsättningskrav på pengarna vilket innebär att du måste spela för bonuspengarna ett antal gånger inom en viss tidsperiod innan du kan ta ut dem. Ofta handlar det om 5-6 gånger men det varierar. Alla sajterna vi rekommenderar har bra info vad som gäller för bonusarna så kolla villkoren i samband med att du tar emot bonusen. Vissa sajter har även bra nybörjarguider och andra tips som kan hjälpa en att komma igång. Ibland kan man även få extra bra odds på viss spel eller ta del av andra kampanjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *