Mega Moolah – härlig slot med 4 jackpottar!

Mega Moolah är en slot från Microgaming och den tillhör de mest spelade av deras slots. Det är inte så konstigt att det är just dennas slot som blivit en så stor favorit. För utöver den självklara lockelsen med 4 progressiva jackpottar så får man även en snyggt designad slot där både tema, grafik och musik är mycket trevligt!

Du får stöta på ett kul gäng djur, så som apor, giraffer, lejon, elefanter med mera när du spelar och det här med djur som tema i en slot tycker vi alltid funkar och så även denna gång!

Mega Moolah

Mega Moolah jackpottar

Då ska vi se vad det är för några härliga progressiva jackpottar vi har chansen att vinna i Mega Moolah, så häng med nu!

  • Mini: startar på 100 kronor
  • Minor: startar på 1000 kronor
  • Major: startar på 100 000 kronor
  • Mega: startar på 100 000 000 kronor

Så fort Mega jackpott har delats ut till en lycklig vinnare så startar den om på 1 miljon. Vilket alltså innebär att man alltid har chansen till minst 1 miljon i vinst om man kommer dithän att man har turen att kunna vinna just Mega jackpotten i denna slot, inte illa, eller hur?

Om Mega Moolah

Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 25 insatslinjer. Du justerar själv insatsen och detta gör du genom att dels justera myntvärdet och dels justera hur många linjer du vill spela med samt hur många mynt per linje. Myntvärdet kan du välja mellan 0,10 – 5 och vad gäller insatslinjer så kan du sela med mellan 1 – 25. Antalet mynt du vill spela med väljer du mellan 1 och 5. Detta ger en lägsta satsning på 1 kr och en högsta insats på 1250 kr.

Symboler och funktioner

  • Wildsymbol: Spelets wild representeras av lejonet och denna symbol ersätter alla andra symboler för att ge dig bättre vinstchanser. Vinsten dubblas om en wild finns med på den linje som är den som ger dig vinsten
  • Scattersymbol: Spelets scatter kommer i form av apan och för att kicka igång freespinsläget så krävs det att du får minst 3 av denna symbol. I detta läge multipliceras alla vinster med x3.

Har du inte testat Mega Moolah än så är det god tid att göra det nu, så det är bara att sätta igång på direkten. För du kommer inte att bli besviken av denna slot, det kan vi på freespin lova! Det enda negativa med denna slot är att vinstutbetalningen är sämre än för till exempel Mega Fortune.