2 juni, 2020

LeoVegas har ännu en Jackpott vinnare – 43 miljoner vanns av Svensk kvinna

Nu har det hänt igen, LeoVegas har ännu en Jackpott vinnare. Det är den gigantiska jackpotten i Mega Fortune Dreams som gått ut och den var på hela 43 miljoner kronor. Detta var en Svensk kvinna som bor i Göteborgs området som hade denna enorma turen. Hon är numera mångmiljonär, inga dåliga grejer det. Vi på freespin.nu önskar dej ett STORT GRATTIS!!!

Det är inte första gången LeoVegas gör någon av sina spelare till mångmiljonärer och Jackpott vinnare. Tidigare i år så vann en kille från Stockholm 53 miljoner kronor när han spelade på Mega Fortune i sin mobil. Detta var dessutom tidernas största mobilvinst och alltså ett världsrekord. Är det din tur att bli mångmiljonär nästa gång? Det kan hända vem som helst, som dom säger “Plötsligt händer det”

Jackpott vinnare

43 miljoner stor jackpott vanns på Mega Fortune Dreams

Kvinnan som numera är mångmiljonär, hon vann, för att vara exakt 43,054,917,41 kronor. Hon satsade inte mer än 40 kronor så man kan säga att hennes insats var blygsam i jämförelse vad hon vann. Hon hade nyligen öppnat spelkonto och börjat spela hos LeoVegas, så man kan väl säga att hon fick en flygande start.

Jackpotten gick ut i söndags och kvinnan spelade på sin iPad, Först vann hon 3000 kronor och hon funderade på om hon skulle fortsätta spela eller om hon skulle ta ut vinsten. Nu valde hon det första, hon fortsatte att spela och tur var väl det. För vinsten ska hon ge sina två söner en del och sen ska hon skämma bort sina nära och kära. Sen blir det någon resa och sen ska hon köpa en ny bil. Man kan göra så otroligt mycket för så många miljoner och vi gissar på att storvinnaren fortfarande är chockad. Men en härlig känsla tror vi, att bli mångmiljonär och ekonomiskt oberoende måste vara härligt. Gissa vilket som är hennes favorit spel? Mega Fortune Dreams så klart. Återigen ett stort GRATTIS till dej!

LeoVegas letar efter fler Jackpott vinnare

Det finns fler stora jackpottar att vinna hos LeoVegas. Bland annat så är Mega Fortune jackpotten uppe i hela 27 miljoner kronor. Vem som helst kan vinna dessa stora jackpottar, det är helt och hållet slumpen som styr. På tex. Mega Fortune och Mega Fortune Dreams kan du vinna jackpotten oavsett hur mycket du satsar och därför kan också vem som helst vinna. På dessa två spelautomater är det dessutom möjligt att vinna jackpotten på free spins, schyst eller hur!

Hämta en generös välkomstbonus hos LeoVegas

Nya spelare hos LeoVegas får en generös välkomstbonus, totalt kan du hämta hem 7000kr i bonus plus 200 free spins på någon av följande spelautomater: Starburst, Vegas Party eller Mega Fortune Dreams. Du hämtar hem din välkomstbonus i dessa stegen:

  • Registrera spelkonto och du får 20 free spins gratis
  • 1:a insättningen ger dej 200% bonus upp till 500kr + 180 free spins
  • 2:a insättningen ger dej 50% bonus upp till 1500kr
  • 3:e insättningen ger dej 50% bonus upp till 2000kr
  • 4:e insättningen ger dej 25% bonus upp till 3000kr
    Total välkomstbonus – 7000kr + 200 free spins

De 180 free spins du får när du gjort din första insättning är fördelat på 20 stycken per dag i nio dagar. Dessutom har LeoVegas mycket fördelaktiga och schysta villkor för de bonusar du får. Du spelar först för dina kontanter, vinner du stort (eller litet) så kan du göra ett uttag utan att behöva omsätta dina pengar. Det är först när du börjat spela för dina bonus pengar som omsättningskravet gäller och det är ett bra omsättningskrav, endast 35x.