7 juli, 2020

Karamba VIP program är generöst och lönande

Klättra i VIP stegen hos Karamba VIP program genom att samla lojalitetspoäng. Dessa kan du sedan lösa in som bonuspengar som du kan spela med på alla möjliga spel och i sin tur hjälper dig att ta dig upp för stegen. Vid varje nivå kommer nya erbjudanden! Du kan alltid kolla in din status på Karamba VIP program genom att logga in på ditt spelkonto och välja “Mitt konto” och sedan klickar du på “Mina lojalitetspoäng”.

Vad finns det för fördelar med Karamba VIP program?

Karamba VIP programJo, för det första så får man oavsett VIP nivå, en födelsedagsbonus, snabb uttagsprocess & välkomstpaket med olika innehåll beroende på vilken VIP nivå du klättrar till. När du kommit till trappsteg nummer två är du på Brons VIP och från och med det steget får du ta del av freespins-söndag varje helg!

Det börjar med 5 freespins för Brons, sedan klättrar det uppåt till högsta VIP nivån som är Prestige VIP, där får du 50 freespins. När du når nivån för Platina, nummer tre innan sista steget som heter Prestige får du personliga erbjudanden bara för dig, en personlig kontakt (P.A.M) och månatlig återbärings förmåner. Så nog lönar det sig!

För att se alla fördelar och vad som väntar i alla välkomstpaket, kika in på Karambas hemsida och läs mer och få alla detaljerna där!

Inte medlem än med sugen på bonusar och freespins?

Är du inte medlem hos Karamba än men tycker att den där VIP stegen låter lite spännande? Kika in nu med detsamma på Karambas sida och registrera dig, det går på bara någon minut! Dessutom så finns det ett trevligt välkomsterbjudande så att du ska känna sig hjääärtligt välkommen!

Karamba dubblar din första insättning upp till 2000 kronor. Dessutom får du 20 freespins direkt vid registrering, ingen insättning krävs, plus ytterligare 80 spins vid din första och andra insättning.

Det kommer ofta nya erbjudanden, så kika in här för att hålla dig uppdaterad om vad som är aktuellt just nu. Det går inte en dag utan att casinovärlden inte erbjuder free spins, bonusar eller specialare som mega jackpottar och annat kul!

Karamba VIP program

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *