Jurassic Park – en slot med ett spännande äventyr från Microgaming

Med filmen Jurassic Park fick vi oss alla ett kul äventyr och med den slot som Microgaming släppte 2014 fick vi oss ytterligare ett äventyr! Dinosaurier passar otroligt bra som tema för en slot och det är Microgaming som står för fiolerna så blir det ett äventyr som heter duga!

jurassic parkDu spelar med 5 hjul, 3 rader och 243 vinstvägar och du kan satsa mellan €0.30 – €15 per spinn. Högsta vinsten som ligger och lurar? €95 000!

En så proffsig och snillrik speltillverkare som Microgaming kan skapa det mesta. Vilket vi fått se genom åren och här kommer alltså deras version av storfilmen JurassicPark från 90-talet i en slot. Så häng med oss nu när vi ska berätta mer om Jurassic Park nedan!

Symboler och funktioner

Wildsymbolen i Jurassic Park kommer i form av spelets logga. Den kan ersätta alla andra symboler för att öka dina vinstchanser. Beroende av vilken bonusrunda som man spelare så dundrar det fram wilds i olika former på skärmen. Här är det extra kul om man får en T-Rex för då hamnar man i ett läge som ger 35 extra wilds på hjulen. Detta läge kallas för T-Rex Alert och här har vi ett mycket bra läge för extra vinst! Om man hamnar här så pågår det i hela 6 stycken spins!

Jurassic Park med scatter symboler och mycket mera

Scattersymbolen i spelet kommer i form av en liten mygga i bärnsten och det är minst 3 av denna symbol som ger dig freespins. Efter det att du spelat 25 freespinsrundor så får du välja mellan följande extrafunktioner:

  • Tyrannosaurus Rex: Här får man 12 freespins. T-Rex symbolen kan göra om alla hjul till wilds så att du kan vinna extra mycket!
  • Velociraptor: Även här  är det 12 freespins som gäller med chans att spinna loss på ett sätt så att du får wilds som multiplicerar vinsten. Och en typ av wilds som ökar möjligheten till vinst genom att de delar på sig.
  • Triceratops: Återigen tilldelas man 12 freespins med rörliga wilds och här kommer det upp fler wilds på skärmen för varje gång man spinner loss utan vinst.
  • Brachiosaurus: 12 freespins är vad som gäller även i detta läge och här får du en även en multiplikator som helt random förändras under spelomgångarna. Som mest kan den nå x6.
  • Dilophosaurus: Här får man 12 freespins som slumpmässigt kan göra om hjulen till wilds.