Invisible Man

I december 2014 så lanserade NetEnt spelautomaten The Invisible Man i samarbete med Universal Studios. På denna spelautomat hittar du många spännande funktioner såsom bonus rundor, freespins, wilds och mycket mera. Vid första anblicken såg denna automat ganska simpel ut. Men när man börjar spela förstår man att den är allt annat än simpel, det är en riktigt rolig spelautomat med många spännande funktioner.

The Invisible Man

invisible manInvisible Man har tre rader, fem hjul och 20 vinstlinjer, dessutom kan du vinna från båda hållen så det är lite extra spännande. Det är ganska ovanligt att du kan vinna från båda hållen. Men på tex. Starburst kan man också vinna från båda hållen.

Lägsta respektive högsta insats per snurr är 2 kronor och 1000 kronor, högsta vinst på ett snurr för denna automaten är hela 200.000 mynt. Det finns 2 wild symboler och du kan få re-spins och det finns två bonusrundor. Invisible Man hittar du på de flesta Svenska online casino som har NetEnt spel i sitt utbud.

Freespins på Invisible Man

Gillar du free spins så är Invisible Man en spelautomat du kommer att gilla. Det finns nämligen två wild symboler där den ena är en Police wild och denna kan du enbart få på hjul ett. Och sedan finns det Griffin wild som du bara får på hjul fem. När du får någon av dessa två wild symboler så startar re-spins och då får du gratis snurr och wild symbolen följer med på alla hjulen. Visar det sej att wild symboler ”krockar” under re-spins så kommer du att få en freespins runda med 10 freespins. Det där med re-spins gillar vi på Freespin, det är riktigt spännande.

Så här tycker vi om Invisible Man

Vid första anblicken ser The Invisible Man ganska enkel ut men som vi skrev. Det är allt annat än en enkel spelautomat, den är fylld med spännande funktioner. Att man kan få re-spins och att man kan vinna från båda håll är riktigt trevligt och spännande och att man då får chans på freespins utöver det. Vi kan säga att detta är en spelautomat vi gärna spelar på, dock är det inte vår absoluta favorit men den är absolut bra och du gillar kanske den bättre än vi gör, alla är vi olika.

Vi kan varmt rekommendera dej att prova! Nedan ser du ett Youtube klipp där du får en uppfattning på hur den fungerar.