21 september, 2020

Hämta freespins – bonusar – gratis bingo 29-31 maj

Hämta freespins och massor av annat kul hos Bertil. Nu är det dags att fira att våren äntligen är här, vilket betyder att helgen hos Bertil är fylld utav freespins, gratisbingo och självfallet supersöndag! Är du inte medlem än, registrera dig som spelare och börja ditt äventyr redan idag. Givetvis får du ta del utav ett generöst välkomsterbjudande. Sist men definitivt inte minst – lite extra priser och freespins för alla mammor på mors dag!

 

Hämta freespins i snurrkonfettin

150 freespins ligger och väntar på dig. Sätt in och spela för 300 kronor och du får du 150 spins utspridda som ett konfettiregn under 3 dagar! Det är upp till dig om du vill sätta in 300kr med en gång eller dela upp det i mindre summor. Det viktiga är att du måste göra insättningen och spela för 300 kronor den 29 maj innan klockan 23:59. När du har satt in de 300kr och spelat för pengarna regnar det freespins över dig!

Snurrkonfettins freespins väntar på dig på Bertils vårslottar, du har dessa tre att spela på:

  • Fredag 29/5 har du 25 freespins på Wonky Wabbits
  • Lördag 30/5 har du 50 freespins på Fruit Shop
  • Söndag 31/5 har du 75 freespins på Starburst

Notera att dina freespins endast är aktiva till klockan 24:00 den dagen du får dom.

 

Hämta 100 freespins i mobilen på söndag 31 maj

Detta erbjudandet gäller endast på mobilen, vi hoppas på fint väder så du kan sitta ute och sörpla på något gott i solskenet medan du kammar hem ännu fler freespins. Här gäller det att spela med riktiga pengar på automaten Flowers mellan kl. 00.00 – 24.00 under söndagen 31/5. Om du vinner 10kr eller mer på ett snurr belönas du med 20 freespins på en gång! Detta kan du göra hela 5 gånger under söndagen vilket betyder att du kan få totalt 100 freespins på Flowers.

Solig söndagsbonus på supersöndagen! Värt att nämna – du kan få 500kr i bonus när du gör en insättning via mobilen mellan klockan 00.00 – 24.00 den 31 maj.

Glöm för allt i världen inte att det är Mors dag på söndag! Bertil har självfallet redan ordnat lite uppvaktning för alla mammor. Så nu kan alla spelare hos Bertil hämta ännu flera freespins, 60 st väntar på dej hos Starburst och du får tillgång till dessa när ni gjort en insättning på minst 200kr under söndagen.

Bingo med massor av kärlek, vinst och gratisbingo

Kalasbingo Special har en jackpott på hela 50 000kr. Detta kan bli ditt samt ytterligare 2000kr om du får din första rad inom 8 bollar.

gratisbingoKärleksfull bingochatt! Chattvärdarna bjuder på lite extra nu under vårpirret. Kärleksfrågan är värd hela 500kr i bingobonus samt att man får möjligheten att sprida kärleken vidare genom att skänka 50kr kärlek till 4 bingovänner. Superfrågorna är värda 200kr st och denna helgen ersätts Juvelen utav Kärleksfrågan.

Gratisbingo! Givetvis bjuds det på gratisbingo under vårpirrshelgerna. Denna helgen kan du spela gratis mellan klockan 09.00 – 10.00 på fredag, lördag och söndagen. Spela så det ryker, nu kan du ju vinna gratis!

Välkomstbonus till nya spelare hos Bertil

När du har skapat ett spelkonto hos Bertil så får du 100 freespins på Starburst, direkt och utan krav på insättning. När du dessutom genomför din första insättning, kan du få 800kr att spela för om din första insättning är på 200kr. Därefter att du nog lite varm i kläderna och redo för att upptäcka resten utav Bertils bingo och casino!