13 juli, 2020

Gör en insättning & få extra freespins utan omsättningskrav

Gillar du att få extra freespins? Gillar du freespins utan omsättningskrav? Då ska du definitivt läsa vidare för Thrills har ett riktigt bra erbjudande till alla spelare idag den 26 januari. Ny hos Thrills? Du kan också vara med men först måste du hämta hem din välkomstbonus som är riktigt generös. Totalt kan du hämta hem 3000 kronor plus 100 freespins utan omsättningskrav.

extra freespins

Extra bonus & freespins hämtar du så här

För att hämta hem dessa extra freespins så ska du göra en insättning på 500 kronor eller mer innan klockan 17:00 idag 26 januari. Du får då 50 freespins på Twin Spin och du får dom idag senast klockan 20:00 CET.

VIP spelare hos Thrills kommer att få extra värdefulla freespins på Blood Suckers. Dessa freespins är värda 500 kronor, om du gör en insättning på 2000 kronor eller mer. Är du osäker på om du är VIP spelare så kontakta deras trevliga kundsupport så kollar dom din status. Som du ser, så lönar det sej att spela hos Thrills och få VIP status.

Få 3000 kr bonus till nya spelare

Du som är ny hos Thrills får bonus på dina första två insättningar. På den 1:a insättningen får du 100% bonus upp till 2000 kronor. På din 2:a insättning så får du 50% bonus upp till 1000 kronor.

Få 100 freespins utan omsättningskrav

När du gjort din första insättning och om den är på 200 kronor eller mer så får du 100 freespins på Starburst. Dessa freespins är utan omsättningskrav, vilket innebär att det du vinner på dina freespins är kontanter.

Hos Thrills är freespins alltid utan omsättningskrav, om inget annat anges, en riktigt schyst deal och unikt i casino branschen. Med andra ord, det är mycket värdefulla spins och vi spelare har allt att vinna på dessa.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *