Golden Ticket

golden ticketPlay´n Go har utvecklat den populära och lite annorlunda spelautomaten Golden Ticket. Temat för denna spelautomat är i karnevalens värld och detta är en färgsprakande automat där du hittar både en Clown och en Cirkusdirektör.

Golden Ticket – festlig karnevals stämning

Det är utan tvekan en festlig karnevals stämning och du hittar många specialfunktioner som gör spelet både spännande och till en riktigt bra spelupplevelse. Vi på Freespin tycker denna spelautomat är både spännande och rolig att spela på, vad tycker du?

Golden Ticket

I Golden Ticket ska du få tre eller fler symboler på längden eller höjden i ett rutnät där det finns fem rader och fem kolumner. Varje vinst ger en högre multiplikator och på så sätt kan du mångdubbla din insats om du har fru Fortuna på din sida. Du kan välja insats med de förvalda knapparna från 2 kr och upp till 400 kr per snurr.

Freespins på Golden Ticket

På Golden Ticket kan du få freespins när du rensar en eller flera kolumner och även här kan du få extra multiplikator, upp till 5x kan du få, beroende på hur många kolumner du rensar. Dessutom kan du få wild symboler som ersätter alla andra symboler i spelet. Lavinfunktionen är en specialfunktion på denna automat och där du får den vinnande kombinationen av symboler försvinner. Och med lite tur rensar du hela symbolytan och då kan du vinna upp till 1000 gånger din insats.

En annorlunda spelautomat

På Golden Ticket får du en riktigt bra spelupplevelse plus att denna spelautomat är lite annorlunda än de ”vanliga” spelautomaterna som finns. Temat är fartfyllt och både ljud och grafik är riktigt bra. De extra funktioner som finns gör inte saken sämre, det är riktigt spännande, varje snurr kan bjuda på en överraskning. Vi på Freespin gillar Golden Ticket och hoppas att även du gillar den. Kika gärna på videosnutten nedan så får du en bra uppfattning om hur spelet fungerar.