Go Bananas – Härlig NetEnt Slot!

Go Bananas är en liten godbit från NetEnt som ni alla borde sätta tänderna i om ni inte redan testat på denna roliga och charmiga slot! Sätt genast igång att söka upp den på det casino där du spelar om du inte redan spelat den. För här utlovas spel på en slot när det är som allra roligast!

Go Bananas

Temat har du nog redan räknat ut, för ja, här är det apor som du kommer stöta på under tiden du spelar. Apor är väldigt tacksamt att ha med i ett temat både för spel, tecknade filmer och annat då de är så lätta att göra både roliga, smarta och väldigt lika oss människor.

Här är det inte mindre än 5 wildsymboler som vi träffar på och de kommer alla i form av olika typer av apor, men mer om det senare!

Om Go Bananas

Här har vi en spelautomat som består av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Inga konstigheter, alltså! Vinstlinjerna är fasta, vilket innebär att man inte kan justera dem efter eget tycke och smak. Vad man däremot kan justera på egen hand är myntvärde och insatsnivå.

Myntvärdet kan man justera mellan 0.10 och 10 och det finns 10 nivåer. Detta innebär att man kan spela för mellan 2 kronor och 2000 kronor per snurr. Beroende av hur man väljer att justera myntvärde och insatser.

Högsta vinsten i Go Bananas är 140 000 mynt. Har du satsat med högsta myntvärde och insatsnivå så kommer det att ge dig en vinst på 1.4 miljoner kronor. Inte illa för en slot utan progressiv jackpott, eller hur? Den teoretiska återbetalningen är 96.9 % så det är helt ok jämfört med andra slots.

Symboler och funktioner

Vi hittar symboler i form av en gorilla, en orangutang, en babian, ett spödjur och en langur. Hela fem små olika gulliga sorter av apor alltså! Alla aporna förvandlar sig själva plus de symboler som ligger intill dem till wilds, så det är ju lite kul och annorlunda!

Wildsymbolerna som aporna skapar ser olika ut beroende av vilken apa som dyker upp på spelplanen, men de fyller alla samma funktion  – att ersätta andra symboler för att ge dig större chans till vinst!

En slot med härlig stämning

Detta är en slot med riktigt härlig stämning. Både ljud, musik och grafik är riktigt myspysigt. Så för alla er som är ute efter en fin spelautomat som är enkel att förstå sig på så är detta spelet för er!