31 mars, 2020

Gissa sommarens väder och vinn free spins + €1000 cash

Sommaren är här sen ett tag och det är gissnings tävling hos Paf mellan den 13-26 juli. Vinn free spins + att €1000 kommer att lottas ut två gånger under kampanjperioden. Det är enkelt att vara med och det du ska göra är helt enkelt att gissa dagens medeltemperatur spela för €5 på dagens spel och de 100 spelare som gissar närmast vinner 100 freespins vardera. Plus att alla som är med och har uppfyllt spelkriterierna får 3 free spins automatiskt.

Är du ny hos Paf så får du en riktigt generös välkomstbonus med 500 free spins med omsättningskrav 1x. Mer om välkomstbonusen längre ner i texten.

vinn free spins

Gissa vädret och vinn free spins

Varje dag mellan den 13-26 juli ska du gissa dagens medeltemperatur på olika orter runtom i Europa. Du gissar på dagens medeltemperatur på kampanjsidan och därefter ska du spela för €5 eller mer med riktiga pengar på dagens spel. Därefter är du med i tävlingen av 100 free spins, det blir 100 vinnare som vinner 100 free spins vardera. De 100 spelare som gissar närmast dagens medeltemperatur är det som vinner varje dag. Är du en av de lyckliga vinnarna så kommer du att få ett meddelande när du är inloggad på ditt spelkonto. Dessutom får alla som kvalificerar sej till kampanjen 3 free spins automatiskt.

Dessutom så kommer Paf att lotta ut €1000 två gånger under kampanjperioden. Det blir den 20 och den 27 juli som €1000 ska lottas ut. Här är det ett rent lotteri där vinnarna dras helt slumpmässigt, vem som helst kan alltså vinna. Det du gör är att samlar lotter och det gör du genom att uppfylla spelkriterierna varje dag så får du en lott. Max sju lotter kan du vinna till varje utlottning.

Dessa orter är det du ska gissa medeltemperaturen på:

16 juli – Edinburgh
17 juli – Prag
18 juli – London
19 juli – Stockholm
20 juli – Oslo
21 juli – Tallinn
22 juli – Wien
23 juli – Bukarest
24 juli – Köpenhamn
25 juli – Berlin
26 juli – Mariehamn

Dagens medeltemperatur hämtas från Meteorologiska institutet i Finland.

Välkomstbonus hos Paf

Är du ny hos Paf är det guldläge att gå med idag. Nya spelare får hela 500 free spins när du gjort din första insättning. Dessa free spins får du på spelautomaten Rabbit in the Hat. Omsättningskraven på dessa free spins är endast 1x vilket är ett mycket förmånligt omsättningskrav. När du gjort din första insättning så finns de 500 free spins redo att spelas, bara öppna upp Rabbit in the Hat och börja snurra. Notera att du har 7 dagar på dej att spela dessa spins. Denna välkomstbonus gäller till och med den 31 augusti, det är möjligt att detta förlängs ytterligare.

Utöver dessa 500 free spins kan du även hämta hem en bonus på upp till €100. När du gör din insättning så ska du ange bonuskoden BONUS100 och sedan ska du bara uppfylla bonuskravet och du får automatiskt €100 i kontanter på ditt spelkonto. Bonuskravet är att du får upp till €100 när du omsatt det du satte in 30 gånger. Denna kampanj gäller till den 31 december 2015 och gäller för alla spelare hos Paf, nya som befintliga spelare hos Paf alltså.

Dessutom är det alltid något på gång i Club Paf, där du kan vinna fina prylar, resor, bonuspengar, kontanter och mycket mera.