19 juli 2024
Fishin´ Reels

Fyra spännande slots

Om du letar efter mer underhållning kan vi glädja dig med att fyra sprillans nya titlar lanseras inom kort för att förgylla tillvaron för både hobbyister och entusiaster. Alla automater har ett lanseringsdatum under mars månad och spelen det handlar om heter Crown Of Valor, Hot To Burn Hold And Spin, Fishin´Reels och Viking Runes. Du hittar spelen i de flesta svenska casinon, bland annat hos Betsson och med lite tur kan du även få free spins på spelen.

4 nya slots 2021

Om du vill veta mer ingående om dessa kan du läsa vidare nedan för att få en lite tydligare överblick av samtliga alternativ via får förhandstitt som går igenom spelens tema, bonusfunktioner och utmärkande faktorer.

Crown Of Valor (2:a mars 2021)

Denna titel är en inofficiell uppföljare till Nero´s Fortune och den är utvecklad av Quickspin som även tecknat ett exklusivt lanseringsavtal med Betsson. Du hittar spelet endast hos dem mellan den 2:a och den 9:e mars vilket kan vara bra att veta för alla som är intresserade av en riktigt imponerande spelmotor som bjuder på hisknande 3D-grafik, klustervinster, ett köpläge av bonusomgången, free spins, multiplikatorer och en maxvinst på hela 15,000 x insatsen!

Hot To Burn Hold And Spin (4:e mars 2021)

Uppföljaren till Hot To Burn från Pragmatic Play är i skrivande stund redan ute på spelmarknaden för att bjuda på Re-Spins och ett Hold & Spin läge som i bästa fall ger dig tillgång till ett slags lyckohjul som snurras framför dina ögon. Där väntar sedan utbetalningar från 10 till 5,000 x insatsen, men även möjligheten att trigga om hjulet vid efterföljande vinster.

Fishin´ Reels (11:e mars 2021)

Ytterligare ett släpp från Pragmatic Play lanseras alldeles strax på spelmarknaden för alla fiskeintresserade spelare. Titeln heter Fishin´Reels och du bjuds bland annat på ett bonusläge som kallas för The Big Catch Bonus som kan leverera vinster från 0,2 till 250 x insatsen. Utöver detta finns det givetvis ett frispelsläge, men även fisksymboler som delar ut slumpmässiga vinster på totalen under dina omgångar. Denna slot är inriktad på hobbyister i första hand, eller för de som inte kan leva utan fisketeman på spelmarknaden.

Viking Runes (15:e mars 2021)

Sist men inte minst hittar vi Viking Runes från välkända Yggdrasil som ståtar med en enorm maxvinst på 25,000 x insatsen. Andra förmåner är Wilds som ökar antalet vinster medan du spelar då de ersätter alla andra symboler, men även klustervinster finns tillgängliga för lite mer dynamiska omgångar. Det kommer förmodligen inte som en överraskning att symbolerna du spelar med gestaltas av olika runor, något som också var vanligt förekommande under vikingatiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *