9 juli, 2020

Det är dags för årets Black Jack SM – Tävla hos LeoVegas

Förra årets Black Jack SM blev otroligt populärt och nu är det dags igen. Mellan den 24 april och den 10 maj kan du kvala in i Black Jack SM och vara med och ha chans på prispotten på hela 100.000 kronor. Finalisterna vinner dessutom ett finalpaket värt 25.000 kronor där flyg, boende på femstjärnigt hotell, inköp i finalen med mera ingår. Finalen går på Malta den 6 juni. Även om du inte är någon mästare på Black Jack så har du chansen att vinna. Det enda du behöver göra är att spela på valfritt Black Jackspel hos LeoVegas så är du med och tävlar!

Registrera dej hos LeoVegas idag och var med du också. Men först måste du hämta hem din välkomstbonus, vilken innehåller 7000 kronor + 200 freespins (20 direkt), mer om den längst ner på denna sidan.

Black Jack SM 2015

Mellan den 24 april och den 10 maj kvalar du in till Black Jack SM hos LeoVegas. Du spelar på valfritt Black Jackspel hos LeoVegas och du är automatiskt med i tävlingen. Du kan spela på dator, mobil eller surfplatta, du väljer själv. Varje dag kan du titta på den dagliga resultatlistan för att se hur du ligger till och om du har chans att gå till final.

Varje dygn är en egen deltävling och den spelare som vinner störst i Black Jack under dygnet räknas som etappvinnare och kandiderar till en plats i finalen. Dessutom gäller både kontanter och bonuspengar när du spelar så nya spelare som får 7000 kronor i välkomstbonus kan alltså även spela för sina bonuspengar, perfekt!

När kvalperioden är slut går de nio bästa etappvinnarna vidare till finalen som spelas på den sköna ön Malta i Medelhavet. Finalen kommer att spelas på Casino Portomaso på Malta den 6 juni. Dessutom kommer förra årets mästare, han heter Peder Abrahamsson, han är direktkvalificerad och regerande mästare. Det sägs att han inte kommer att vika sej frivilligt. Ja just det, Frank Andersson kommer också att vara på plats på Malta, så det blir lite kändisar också, trevligt eller hur!

Finalen i Black Jack SM

Finalen i Black Jack SM avgörs i en tävlingsform som kallas för Eliminiation Blackjack med två kvalheat och en final. Alla spelare får samma antal marker och ett visst antal blackjack händer spelas, där den spelaren med minst marker slås ut. Så upprepar sej processen tills två spelare är kvar och dessa två har vunnit varsin plats i finalen.

Resterande spelare får spela ett nytt kvalheat med samma upplägg och ytterligare två finalister utses. De fyra kvarvarande spelare dom är garanterade prispengar, som naturligtvis är kontanta pengar.

Finalheatet spelas enligt samma upplägg som ovan och det är fyra spelare som är med från start. Till sist återstår en spelare och det är den nya Svenska Mästaren, är det du?

BlackJack SM

Priser i Black Jack SM

Alla finalisterna vinner ett finalpaket som är värt hela 25.000 kronor och finalpaketet ser ut så här:

 • Inköp till finalen (värde 10.000kr)
 • Flyg tur och retur till Malta för 2 personer
 • Tre nätter på 5-stjärnigt hotell för 2 personer
 • Transfer och middagar på plats

Prispotten för Black Jack SM ser ut så här

 • 1:a pris 50.000 kronor cash
 • 2:a pris 25.000 kronor cash
 • 3.e pris 15.000 kronor cash
 • 4:e pris 10.000 kronor cash
 • Total prispott – 100.000 kronor

Som du ser så är det inga dåliga summor i kontanter du har chans att vinna. Bara att komma till den underbara ön Malta är ett riktigt bra pris, så även om du inte är någon mästare på Black Jack så är bara resan fantastisk. Black Jack är ganska lätt att lära sej, vi berättar om Black Jack spelet här. Vi hoppas på att få se några tjejer vid finalbordet, kom igen tjejer, visa vad ni kan!!

Välkomstbonus hos LeoVegas

LeoVegas har en generös välkomstbonus, på två sätt kan man säga. Dels är villkoren för välkomstbonusen riktigt bra, dels så får du en stor välkomstbonus, en av marknadens bästa! Just villkoren för välkomstbonusen är bra, du börjar med att spela för de pengar du satt in, vinner du innan du börjar spela för dina bonuspengar kan du ta ut din vinst utan att behöva omsätta något alls. Men om du däremot har börjat spela för dina bonuspengar så måste du uppfylla omsättningskravet som är på 35x.

Direkt när du registrerar dej hos LeoVegas så får du 20 freespins på Vegas Party, ingen insättning krävs. När du sedan gjort din första insättning så får du ytterligare 180 freespins, även dessa på Vegas Party. Dessa freespins är fördelade på 9 stycken per dag i 20 dagar. Du vet väl att Vegas Party är en spelautomat som du endast hittar hos LeoVegas, det är NetEnt som utvecklat den, en riktigt kul spelautomat.

Utöver 200 freespins får du en bonus på dina fyra första insättningar och maxbonus är 7000 kronor. Du får bonusen fördelad enligt nedan:

 • 1:a insättningen – 200% bonus upp till 500kr + 180 freespins
 • 2:a insättningen – 50% bonus upp till 1500kr
 • 3:e insättningen – 50% bonus upp till 2000kr
 • 4:e insättningen – 25% bonus upp till 3000kr

Totalt får alla nya spelare hos LeoVegas 7000kr extra att spela för och 200 freespins och mycket fördelaktiga villkor för denna välkomstbonus. Vi önskar dej lycka till och hoppas att du också kommer att trivas bra hos LeoVegas om du bestämmer dej för att börja spela hos dom!