Cosmic Fortune – en slot med fem jackpottar!

cosmic fortuneCosmic Fortune – Wow, här har vi verkligen någonting att sätta tänderna i! En slot som har hela 5 jackpottar totalt där 3 av dom är progressiva! Det är inte dåligt, det! Det är en skapelse från NetEnt så det slutar såklart inte vid att det finns en massa jackpottar att vinna, utan det är såklart också en slot som är både snygg, välgjord och väldigt rolig att spela!

Innan du testar på att spela Cosmic Fortune med riktiga pengar så kan det vara en god idé att testa gratis först. Det finns tillfällen till gratisspel på Cosmic Fortune och andra slots precis överallt, så det är bara att välja ut den sajt som du helst vill spela gratis på!

 

Hur spelar man på Cosmic Fortune?

Som med andra slots så är det knappast några komplicerade saker det handlar om här, utan det går snabbt att lära sig hur man spelar och helst om man passat på att testspela gratis först, såklart!

Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 15 insatslinjer. Man kan inte justera insatslinjerna, men man kan justera myntvärdet och insatsnivån. Myntens värde kan du justera mellan 20 öre och 5 kronor och insatsnivån mellan 1 och 10. Detta ger en högsta insats på 750 kronor och en lägsta insats på den lilla gulliga summan av 3 kronor.

Vilka symboler ska man ha ett extra öga på?

Cosmic Fortune har först och främst en wildsymbol som i vanlig ordning ersätter alla andra symboler. Denna symbol representeras av ett W i guld. Spelets scatter ser ut som en måne med en blixt och denna symbol ger 10 free falls.

När man befinner sig i detta läge så är det på det viset att att man får spelkulor och dessa kulor kan man sedan använda när free falls- läget är över och free falls bonus game istället tar vid.

I bonusspelet så släpps kulorna i ett flipperspel och här väntar både kontantvinster och jackpottspelet. Om man har tur gällande vart kulorna hamnar.

I jackpottspelet är kontantvinsterna större än vad de är i bonusspelet. Plus att man kan ha turen att träffa rätt i flipperspelet och få kulor att hamna i de hål som har med jackpotten att göra. Man kan alltså vinna både kontantvinster och en av de 5 jackpottarna här!