1 april, 2020

Betsson lottar ut 1 miljon kronor + dagligt insättningslotteri

Betsson lottar ut 1 miljonHos Betsson kan du bli miljonär till midsommar, Betsson lottar ut 1 miljon kronor till en lycklig spelare. Dessutom blir det ett insättningslotteri där Betsson lottar ut 1000 kronor varje dag. Denna kampanjen pågår från den 1 juni fram till den 21 juni klockan 23:59.

Ny hos Betsson? Gör då som 3 miljoner andra, registrera dej hos Betsson och hämta hem din välkomstbonus. Sätt in 500 kronor och du får 1500 kronor att spela för + 50 freespins på Mega Fortune Dreams. Du vet väl att Betsson delat ut över 750 miljoner kronor de senaste tre åren, det är inga dåliga grejor eller hur.

Betsson lottar ut 1 miljon kronor – fungerar så här

Du börjar med att anmäla dej till detta lotteriet där Betsson lottar ut 1 miljon kronor. Alla som har anmält sej och gjort en insättning hos Betsson under 2015 får en lott till dragningen. Den 22 juni så kommer miljon-vinnaren att dras helt slumpmässigt, så det kan alltså bli vem som helst som vinner. Enkelt eller hur. Det fina med detta lotteriet är att alla spelare som anmält sej får en lott var och därmed är detta ett mycket rättvist lotteri.

Vinn 1000 kr varje dag i insättningslotteri

Under kampanjperioden 1-21 juni så blir det även ett insättningslotteri varje dag. Det lottas ut 1000 kronor varje dag och för att vara med i detta lotteriet så ska du sätta in och spela för 100 kronor i Casino, Games, Skraplotter eller Bingo. Då får du en lott till den dagliga dragningen. På Betssons sida kan du se de dagliga vinnarna i insättningslotteriet.

Du kan samla flera lotter i det dagliga insättningslotteriet, exempel: Om du sätter in totalt 700 kronor och spelar för 900 kronor så får du 7 lotter. Om du sätter in totalt 400 kronor och spelar för 300 kronor så får du 3 lotter.

Bra att veta om Betsson lottar ut 1 miljon kampanjen. Anmälan gäller både miljonlotteriet och insättningslotteriet. Vinnaren av miljonen kommer att bli uppringd av Betsson den 22 juni, så se till att du har rätt telefon nummer på ditt spelkonto. Mycket viktigt: Om Betsson inte lyckas kontakta vinnaren inom 1 timme efter dragningen kommer en ny vinnare dras.

Bra att veta om dagliga insättningslotteriet. Under den dagliga dragningen så kommer alla lotter ihoptjänade mellan den 1 juni och dagen för dragningen att vara med, gäller även spelare som anmält sej efter den 1 juni.. Vinsterna i insättningslotteriet är bonuspengar och betalas ut till spelkontot samma dag som dragningen sker. Omsättningskravet är endast 1 gånger så det är nästan inget omsättningskrav.

Denna kampanjen är endast tillgänglig för Svenska spelare som registrerat sej på Betssons Svenska sida.