10 juli, 2020

Bertils superhelg ruvar på kontantregn och massor av freespins

Nu är det äntligen dags för Bertils superhelg (27/3 – 29/3)! Häng med och fira, spela roliga spel och få 200 gratissnurr, kontantregn och bonuspengar. Om du inte hade några planer inför helgen, här har du massor av aktiviteter! Nya spelare hos Bertil kan hämta hem en generös välkomstbonus, bla. 100 freespins helt gratis, mer om det längre ner i texten.

superhelg

Superhelg med supersnurr

Följ dessa tre steg för att få superhelgens alla tre snurrpaket som tillsammans blir 200 snurr!

  • Starbust-paketet: Gör en insättning på EXAKT 101kr – få 20 gratissnurr på Starbust
  • Gonzo-paketet: Gör en insättning på EXAKT 303kr – få 80 gratissnurr på Gonso’z Quest
  • TwinSpin-paketet: Gör en insättning på EXAKT 202kr – få 100 gratissnurr på Twin Spin

Denna kampanjen är tillgänglig både på mobil och dator, så välj det som passar dig bäst! Du måste följa insättnings-stegen exakt enligt ovan i tre raka insättning under fredagen den 27/3. Du får dina snurr direkt efter du gjort korrekt insättning! Nya spelare kan utnyttja ovanstående men först måste du hämta din välkomstbonus.

Superhelg med superbonus på söndag

Söndagar är alltid extra sega, därför bjuder Bertil på en superbonus! Det är trots allt superhelg även om det är en söndag. Gör en insättning och få upp till 800kr i bonus att spela för på dina favoritspel. Detta gäller under söndagen den 29/3 och gäller såväl dator som mobil!

Superhelg med kontantregn i Kalasbingo

Bertils trevliga chattvärdar är på plats med Melodikryss och Stjärnfrågor under denna superhelg! Se till att du själv är på plats i bingohallen alla tre dagar, fredag, lördag och söndag mellan klockan 18.00-22.00.

När det är superhelg är superfrågorna värda 50kr i kontanter, det kommer mellan 2-4 superfrågor per kväll.

– Melodikrysset: Chattvärdarna skriver ut en del utav en låttext, men det fattas några ord. Var snabb som attan och fyll i rätt ord! Snabbast med rätt svar vinner 50kr i bingobonus.

– Stjärnfrågan (som ersätter juvelen under Bertils superhelg): Så fort chattvärdarna ropar ut ”Snart är det dags för Stjärnfrågan!” gäller det att snabbt köpa sig in i spelet. Svara rätt på frågan snabbare än alla andra och du får 400kr i bingobonus!

Kalasbingo under Bertils superhelg har 50 000kr i jackpotten!

Det gäller att få första raden inom 8 bollar och du vinner 2000kr i kontanter! Kom i bingohallen och vinn storvinster.

Börja ditt speläventyr hos Bertil med ett riktigt välkomstpaket

Registrera dig hos Bertil och få 100 gratissnurr på Starbust, ett super-populärt spel! Du får dessa 100 freespins utan krav på insättning, det enda du behöver göra är att registrera ett spelkonto.

Dessutom får du 300% i bonus på din första insättning, upp till 600kr. Välj själv om du vill använda din bonus på bingo- eller casino spel, du kan spela via mobil eller surfplatta.

Missa inte Bertils superhelg! Kom även ihåg att kika in här så du inte går miste om aktuella kampanjer.