Avalon 2 slot – bonusfunktioner i massor från Microgaming!

Avalon 2 – Med den första Avalon så skapade Microgaming en slot som fick massor av fans både direkt och nu såhär lång i efterhand, så det är inte dåligt! Det är inte det lättaste att skapa slots som står sig år efter år och helst inte nu såhär i denna tid då de poppar fram både här och där. Åtta efter den första Avalon bestämde sig Microgaming för att förse alla slots-fantaster med ytterligare en slot. Med samma tema och även denna gång så lyckades de såklart mycket bra – Avalon 2!

Hur du spelar Avalon 2

avalon 2Denna slot har sedvanliga 5 hjul och 3 rader, men den har det något annorlunda upplägget med 243 vinstvägar. Trots att vi har fått se detta upplägg allt oftare så är det fortfarande mer ovanligt än vad det är med exempelvis 20 vinstlinjer, så det är alltid kul att spela slots med detta upplägg.

Man kan satsa mellan 3 kr – 75 kr per snurr, vilket gör att det passar spelare som föredrar lite lägre satsningar.

Symboler och tema

Temat i Avalon 2 är detsamma som i Avalon 1, så vi får träffa Kung Arthur, Merlin, Lady of the Lake, Morgan le Fey, Guinevere med flera. Det är med andra ord som att kastas in i berättelsen direkt och det gör att det är en spännande atmosfär i denna slot, vilket vi ger en stor tumme upp för!

  • Wildsymbol: Denna symbol kommer i form av spelets logga och ersätter alla andra symboler för att ge spelaren bättre vinstchanser
  • Expanderande Wild: Lady of the Lake fungerar som en expanderade wildsymbol, vilket innebär att symbolen expanderar och fyller ett helt hjul (bara på tredje hjulet, dock).

Trollkarlen Merlin ger både kontantvinster och fixar fram en multiplikator, så honom är det bra att få fram på hjulen! Utöver dessa funktioner så har spelet även massor av bonusfunktioner och de är följande:

  • Lady of the Lake: Vinster på upp till x15 vinsten medan du kastar tärning för att skapa Excalibur
  • Misty Vale: Här väljs en wild ut som dubblar vinsten plus att man får 15 freespins
  • Whispering Woods: Hitta vinster bakom sköldar som döljer olika skatter
  • Dusky Moors: Vinn olika priser genom att matcha hjälmar
  • Forest Falls: 20 freespins med den funktion som kallas Trailing Wilds
  • Isle of Avalon: Här är det bara att snurra på för att se efter vad man får
  • Morgan’s Keep: Här är det 20 freespins med Rolling Reels-funktionen som gör att hjulen kan sätta igång och snurra på extra mycket
  • Hall of Shadows: Här är det en kamp mellan dig och en riddare där du för varje ”vinst” belönas

Sammanfattning

Med så många som 8 bonusspel i Avalon 2 plus andra kul funktioner så är detta en slot som kommer att tilltala många av er. Det enda vi kan säga är att den verkligen har tilltalat oss på freespin.nu!