22 januari, 2020

6-27 maj – Vinn en Lyxresa till Dubai eller vinn kontanter

Vinn en lyxresa till Dubai med Betsafe! En hel veckans semester i fantastiska Dubai kan bli din vinst om du är med och spelar på den nya automaten Ariana mellan den 6-27 maj. Ariana släpps under dagen idag onsdag den 6 maj. I priset ingår både övernattning, aktiviteter, fickpengar och massor av mer grejer.

Är du ny spelare hos Betsafe, kan du delta i tävlingen direkt efter du tagit del utav välkomsterbjudandet. Passa på!!

lyxresa till dubai

Delta i tävlingen om en 5-stjärnig resa till Dubai

För varje 250 kronor du satsar under kampanjperioder 6-27 maj på den nya spelautomaten Ariana, får du två biljetter till utlottningen om lyxresan till Dubai. Dragningen av Dubai resan sker den 28 maj. Den 14 och 21 maj kommer dessutom att vara utlottningar om en vinst på 5000 kronor i kontanter!

Det blir alltså tre dragningar, två dragningar där du kan vinna kontanter och en dragning där du vinner Lyxpaketet till Dubai. Nedan ser du vilka datum dessa tre dragningarna är:

  • Dragning 1 sker den 14 maj och gäller spelaktivitet tom. den 13 maj – 5000 kr i kontanter lottas ut
  • Dragning 2 sker den 21 maj och gäller spelaktivitet tom. den 20 maj – 5000 kr i kontanter lottas ut
  • Dragning 3 sker den 28 maj och gäller spelaktivitet tom. den 27 maj – Lyxresan till Dubai lottas ut.

Detta ingår i Lyxresa till Dubai

  • ArianaHotell: I priset ingår 7 övernattningar på 5-stjärniga Atlantis Palm Hotel, i ett Ocean Deluxe-dubbelrum.
  • Flyg: Flyget går från London Heathrow och du får två flygbiljetter som avgår den 10 oktober och hemresan den 17 oktober.
  • Roliga saker: Förutom flygbiljetter och hotellrum får du ett aktivitets- eller spa-paket med ett värde på 6000 kronor och dessutom 10.000 kronor i fickpengar som du kan spendera hur du vill!

Bra att veta om kampanjen: Endast spel för riktiga pengar gäller i denna kampanjen. Spel både på webben och i mobilen (vid tillgänglighet) gäller för kampanjen. Kontantvinsterna betalas ut inom 3 dagar efter dragningen. Om Betsafe inte får kontakt med vinnaren av Lyxresan till Dubai inom 7 dagar så görs en ny dragning och ny vinnare dras. Vinnaren av Lyxresan till Dubai kan erbjudas kontanter istället för resan om så önskas.

Öppna spelkonto hos Betsafe nu

Öppna ett spelkonto hos Betsafe nu och du kan snart vara med och tävla om en Lyxresa till Dubai. Allt du behöver göra är att registrera dig, ta del av välkomstbonusen – sedan är det fritt fram att delta i alla tävlingar och kampanjer! Betsafe har ofta riktigt bra kampanjer på gång. Just nu pågår det även en Mega Jackpott kampanj hos Betsafe, med kontantpriser fram till den 31 maj, inga dåliga grejor det heller.

Nya spelare får en bonus på sin första insättning, du får 100% bonus upp till 3000 kronor. Dessutom får du 50 freespins på Mega Fortune Dreams när du gjort din första insättning!