13 juli, 2020

100 free spins med 1x omsättningskrav NY välkomstbonus

Paf har ett nytt MYCKET generöst välkomsterbjudande till alla nya spelare. Du får 20 free spins direkt vid registrering (ingen insättning krävs) på Hall of Goods. På dessa free spins är omsättningskravet 30 gånger. Men detta är bara början!

När du gjort din första insättning så får du hela 100 free spins på Immortal Romance. Dessa 100 free spins är i stort sett utan omsättningskrav, du behöver bara omsätta dom 1 gånger och det är riktigt bra omsättningsvillkor. Detta välkomsterbjudandet gäller endast Svenska spelare.

100 free spins

100 free spins – omsättningskrav 1x

Som du ser är det ett fantastiskt bra välkomsterbjudande Paf ger alla nya spelare! Du undrar kanske vad det innebär när det är free spins utan omsättningskrav. Det är nämligen så, det du vinner på dina free spins är kontanta pengar, alltså du kan göra vad du vill med dom. På 100 free spins kan det bli en del vinster och alla vinsterna är kontanter och därför är det ett utomordentligt generöst välkomsterbjudande som Paf erbjuder dej!

Vinn en Apple MacBook Air 11″

Paf har just nu en tävling på Club Paf där du kan vinna en Apple MacBook Air 11″ plus att dom lottar även ut €20 i spelpengar till fem spelare. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna denna är att spela Roulette. Du måste anmäla dej på Club Pafs sida. Sen ska du bara spela på Roulette och du är med i dragningen. Denna tävlingen pågår fram till söndagen den 5 oktober.

Du vet väl att Paf är med i Guiness rekordbok. Paf har de senaste tre åren delat ut hela sex enorma jackpotts till ett värde av ca: 383 miljoner svenska kronor. Just Hall of Goods, där du får dina 20 free spins som är helt gratis, har även den en stor jackpott och du har möjlighet att vinna den på dina 20 free spins. Det som behövs är lite tur och du spelar redan på tur-casinot så chansen finns där. Du kan läsa mer om Pafs jackpottar här.

Club Paf

Det finns alltid något att tävla om i Club Paf, just nu kan du som vi skrev ovan vinna en MacBook. Just nu kan du även vinna en lyxkryssning i Medelhavet eller en resa till Paris eller €50 i spelpengar. Hela tiden är det nåt på gång i Club Paf och vi kan gå i god för att det är exklusiva priser, lyxiga resor och mycket mera, allt håller hög kvalitet. Vi kan gå i god för detta just för att vi har vunnit både resor och prylar. Många gånger är det lotterier och då har alla chans att vinna, dessutom kostar det inget eller bara en liten insats för att vara med, det gillar vi och därför kan vi varmt rekommendera Club Paf och hela Paf till dej!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *