10 juli, 2020

10 spelare kammar hem 2500kr i sköna julkontanter

julkontanterVad sägs om lite extra tillskott i kassan i form av 2500kr i sköna julkontanter? Det är vad som finns under dagens lucka i Thrills julkalender. Gör en insättning idag lördagen den 12 december och du är med i dragningen som sker på måndag klockan 15:00. I morgon är det ett nytt erbjudande i Thrills julkalender missa inte det.

Ny hos Thrills? Då har du ett generöst välkomstpaket att hämta hem, det är äkta freespins och insättningsbonusar, mer om det längre ner i texten.

2500kr i sköna julkontanter vinner du så här

thrills julkalenderGör en (eller flera) insättningar idag på totalt 500kr eller mer idag 12 december så får du en lott till dragningen. Hela 25.000kr i sköna julkontanter ska 10 spelare dela på så det blir alltså 2500kr per spelare. Som du nog förstått så är priserna i kontanter som går direkt in på ditt spelkonto och du kan ta ut dom när du vill, eller fortsätta att spela hos Thrills, du väljer själv.

Välkomstpaket hos Thrills

Hos Thrills får alla nya spelare 4000kr i bonusar på de två första insättningarna. Plus att du får 100 äkta freespins på Starburst, även dessa fördelade på dina två första insättningar. Du som är ny hos Thrills och registrerar spelkonto idag måste först hämta hem ditt välkomstpaket och därefter kan du vara med i dagens lotteri om sköna julkontanter.

Vi önskar dej en härlig lördag med mycket tur och lycka till i lotteriet!